DIY blomsterarrangementer til efteråret

June 1

Efteråret byder på en overflod af materialer til blomsterarrangementer. Når du skifte mentale gear fra lys, sommerlig blomster til de mere afdæmpede nuancer af falder, vil du opdage muligheder i planter og træer, der nu viser deres farver. Lad din fantasi lege med mulighederne for at kombinere en bred vifte af naturlige materialer og oprette en en blomsterarter arrangement trukket fra de planter, som trives i din klima, dit område og din egen baggård.

Materialer

Brug årstidens blomster og planter, når du opretter efterår blomsterarrangementer. Crysanthemums er sent blomstrende, hårdføre planter, der traditionelt anvendes til at give farve i efteråret. Coleus, som er en lys grøn i sommermånederne, vender støvet lyserød i efteråret. Sedum er en robust plante, der kommer i lavtvoksende og høje sorter. Lave sedum planter anvendes som bunddække, men højere sorter, såsom Autumn glæde, har lange stængler og blomster, der slår fra pink i sensommeren for rust i efteråret.

Tilføje frugter til en hjemlig eller land-inspirerede arrangement, eller bruge farverige grøntsager til en uventet drejning. Æbler, pærer, grønkål, majroer, bær og nødder er blot nogle af de efterår edibles, der vil oplive din skærm.

Gennemse din baghave for naturlige elementer, som du kan bruge til dine blomster designs. Små buede grene kan holde et sortiment af blade, blomster og nødder, der vil gøre en dejlig swag. Klaserne af ahorn blade i rød eller gul vil give en lys baggrund for tørrede blomster, og bittersød vin, med sine burst efterår orange, er et naturligt valg til kranse.

Give dit arrangement et karakteristisk præg med en usædvanlig container. I stedet for en vase, vælge en lille galvaniseret spand, en one-peck æble kurv eller et udhulet græskar.

At gøre en efteråret Centerpiece

Læg et stykke af tørre blomster skum i bunden af din container. Indsætte to eller tre små nøgne grene, afstand mellem dem jævnt. Bruger floral wire, lægger klynger af bladene på grenene. Tilføj guld og fersken daisy mums, skære stænglerne til varierende højder. Tuck bittersød vin rundt i kanten af containeren, lade det drypper over siderne.

Vælg en lille mor plante og placere dens praktiske pot inde i en anden, større beholder. Udfylde kløften mellem puljen og container med småsten, glas kugler eller grus, og slut af med en spredning af nødder.


© 2020 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com