DIY blomsterarrangementer

February 23

DIY blomsterarrangementer

Der er ingen hurtigere måde at lyse op i et kedeligt værelse end med en blomst arrangement, men tanken om at arrangere blomster selv måske har du bryder i en kold sved. Har ingen frygt, fordi at gøre din egen blomst arrangement er doable for næsten alle. Sæt dit arrangement på et bord i nærheden af midten af rummet, så det vil være umiddelbart synlige, når nogen går i. Opret et arrangement, der passer til enhver form for udsmykning stil, afhængigt af blomster og vase du vælger.

Instruktioner

•Acquire dine blomster første. Besøg en haven butik for at finde ud af, hvilke blomster er tilgængelige. En enkel ordning, Vælg kun én slags blomst. For en mere visuelt interessant arrangement, vælge to eller tre forskellige typer. Vælg blomster, som er i en lignende farvepalet. Du kan også vælge en blomst til at blive det vigtigste fokus i dit arrangement, så vælg et par accent blomster. I dette tilfælde accent blomster kan være forskellige farver, men de bør være meget mindre end de største blomster.

•Sæt blomster i en spand med vand, indtil du er klar til at bruge dem. Bruge stuetemperatur vand og tilføje nogle blomster konserveringsmidler for at holde blomster sunde.

•Få en container til dit arrangement. Bruge en sølv vase eller en malet keramik skål med høje sider. En klar vase vil vise stængler og floral skum inde.

•Klippe mindst en tomme fra bunden af hver stængel med en skarp kniv. Skære stænglerne på en vinkel, så mere vand kan komme ind. Du skal muligvis skåret af mere end en tomme til at gøre blomster den korrekte højde for objektbeholderen.

•Sæt floral skum inde i vasen. Denne skum findes i haven og håndværk butikker. Klip et stykke til at passe inde i bunden af din container. Suge det i vand i 15 minutter før du placerer det inde. Vandes skum vil holde blomster i sted og vil også holde dem hydreret.

•Tryk på den største blomster ind i skummet først. Rotere vasen, mens du arbejder, så arrangementet bliver endda på alle sider.

•Fyld i arrangementet med mindre blomster. Disse blomstrer bør udfylde hullerne mellem større blomster, således at skummet ikke er synlig, hvis du ser på arrangementet.

Tips & advarsler

  • Vand ordningen med hver dag. Forsigtigt spray flytte blomster til side så din vandkande eller vandhane kan nå skum inde, derefter skum med stuetemperatur vand i ca. 15 sekunder.

© 2019 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com