DIY Bookshelf Designs

March 15

Bogreoler er ikke kun funktionel, men kan tilføje til en samlet indretning. Når der er brug for mere plads, er at have en reol en glimrende måde at tilføje plads mens også som supplement til indretningen. Præfabrikerede bogreoler er tilgængelige fra møbler detailhandlere, men disse kræver ofte, forsamling. Andet alternativet er at designe og bygge din egen reol. Dette er en opgave enhver gør det selv typen kan gennemføre og fuldføre over en weekend.

Instruktioner

•Decide hvordan høj og bred din bogreoler vil være. Hvis du vil oprette en høj reol med 4 hylder, bør det være omkring 6 fod høje af 2 til 3 fod bred. Hvis du ønsker en mindre reol, med kun to hylder, ville det være ca. 2 1/2 til 3 fod høj og omkring 3 til 4 fod bred. Uanset højde og bredde er bogreoler generelt 12 til 16 inches dyb.

•Work på din krydsfiner i en garage eller et andet område hvor du kan klippe det. Sætte på øjenbeskyttelse og en støvmaske. Måle og markere dine brikker med et målebånd og blyant. For eksempel, ville opbygge en 6-fods-høj ved 2-fods-dækkende reol kalde for to 12-tommer-af-24-tommer stykker til toppen og bunden, tre 11 1/2-inch-af-23-tommer stykker til hylder og en 24-tommer-af-72-tommer stykke til bagsiden.

•Klippe stykker til din ønskede design og sæt to sider stykker på deres sider. Lå tilbage på side-stykker og fastgør med en sømpistol. Juster øverste og nederste brikkerne på plads og fastgør dem med en sømpistol. Du har nu en hule rektangel.

•Indstil reol i sin oprejst position. Slide hver hylde på plads og fastgøre til reol med en sømpistol. Sand hele reolen grundigt med en sander til at få en glat, selv overflade.

•Stain eller maling bogreoler som ønsket og lad tørre til en dag før du bruger.

Tips & advarsler

  • Hvis du vil have justerbare hylder, simpelthen bore lavvandede huller lodret fra top til bund i de indvendige sider af reolen og købe hylde pinde for at være i stand til at gøre hylder sidde højere eller lavere.

© 2020 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com