DIY Bookshelf lavet af bøger

June 8

DIY Bookshelf lavet af bøger

En af de mange anvendelsesmuligheder for gamle bøger skaber en bog hylde ud af dem. Ikke alene vil det give dig ekstra lagerplads, bog hylde vil også være et samtaleemne, når andre kom og se din "usynlige svævende hylde" i midten af væggen. Projektet vil tage nogen tid at gennemføre; Det er ikke noget, du vil være i stand til at sætte sammen på blot et par minutter.

Instruktioner

•Åbn dækslet af bogen og brug båndet måler for at finde midten af bogen fra top til bund. Sætte ene ende af målebånd i bunden af siden og anden enden i toppen. Hvis bogen er otte inches høj, sætte et mærke på den fire-tommer punkt på siden.

•Center hylde beslag på mærket med hylde beslaget vil den åbne del af bogen. Laver en skitse af beslaget i bogen bruger en kuglepen eller blyant og flytte beslaget ud af vejen. Snit ca. 20 sider dybt ind i bogen bruger en hobbykniv, på de mærker, som du har foretaget skitserer beslaget.

•Sæt beslag i afsnittet udskæring af bog og sørg for at dække vil tæt skylle. Åbn dækslet og markere bore huller til holderen ind i bogen; hullerne vil line med skruehuller på beslaget. Bore huller i bogens sider, der er bare mindre end bredden på de skruer, du vil bruge. Ikke bore helt gennem bogen.

•Skru beslag i bogen. Anden enden af beslaget vil hænge ned. Du arbejder på bunden af hylden. Sørg for, at skruerne er lun. Bore to flere huller i bogen en halv en tomme fra hvert hjørne af bog åbning. Placere skruerne i de to nye huller i bogen for at holde siderne fra at flytte.

•Glue øverst på siden. Bruge en generøs mængde af lim i hele siden for at sørge for du har fuld dækning. Luk dækslet over på lim og sted vægten på bogen. Give limen 12 fulde timer tørre for at sørge for dækning ikke trække væk, når bookshelf er hang.

•Drej bogen over og mount beslag på væggen med mere. Bruge en stud-finder, hvis du har en til at finde en stud i væggen. Dette vil sikre, at du har ingen problemer med vægt på din nye bogreol. Anbring bøger på den nye "bog" hylde.


© 2019 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com