DIY: Børn plads opbevaring projekter

October 12

DIY: Børn plads opbevaring projekter

Med alt legetøjet, udstoppede dyr, blokke, sport forsyninger og tøj dit barn har, er det en underligt at du kan se gulvet. Regne ud, attraktive og funktionelle lagerindstillinger for dit barns værelse kan være en udfordring. Overvej flere forskellige opbevaring områder at adskille legetøj fra mudret fodbolde og rent tøj. Label skuffer eller kabinetter at gøre oprydning lettere på din lille én og undervise lidt stavning mens du er på det.

Cubbies

Cubbies er ikke bare for skolen værelse. Afhente nogle farverige, stabelbare kasser og skabe en mur af cubbies for legetøj eller tøj. Cubbies tilbyder lav opbevaring for børn, der ikke kan være i stand til at nå en højere hylde, og de er åbne, så du let kan finde alt. Du kan gøre en væg, der veksler mellem cubbies og hylder ved at sætte brædder mellem kasser i forskellige højder. Male bestyrelser i lyse farver, der supplerer resten af indretningen i rummet.

Arbejdsbord

Brug en gammel trædør til at oprette en tabel med lange arbejde for dit barn. Sæt dør oven på to små end tabeller og anbringer det med lange negle. Brug end tabeller til lagring af kunst forsyninger såsom kuglepenne, maling, papir, bånd, farveblyanter, lim og fjer. Cover døren med vinyl klud i sjove farver for en vaskbar/afvaskbart overflade. Sørg for at medtage mindst to stole, så venner kan komme over at gøre kunstprojekter for.

Wall kroge

Afhente nogle billig wall kroge fra hardware butik og få kreative om hvor du hænge dem. Oprette en hel væg af kroge og sætte dit barn på dine skuldre til at hænge legetøj, farverige tøj eller kunstprojekter. Kroge give praktisk opbevaring mens tilbyder en attraktiv og interaktiv display væg for dit barns ting.

Office opbevaring Repurposed

Genbrug din gamle Kontor fil kasser for tuck-away opbevaringsplads under sengen. Fyld kasser med vintertøj i sommer for at frigøre nogle skabsplads. Guffe dem under sengen, både at få dem ud af vejen og at forhindre, at dit barn kastede legetøj under der i stedet for at lægge dem væk.


© 2019 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com