DIY brug for et gulv Vase

October 13

Give et frisk nyt udseende til ethvert rum i dit hjem, herunder dit soveværelse, stue eller spisestue, ved at tilføje gulv vaser til dit space. Vær kreativ og give en ny ydre til eksisterende vaser eller tilbringe en doven dag browsing værftets salg, bargain butikker og garage salg for let brugte varer. Gulv vaser kan nemt flyttes til ydersiden af dit hjem i de tørre sommermåneder, især hvis du har en overdækket veranda.

Instruktioner

•Rengør ud hver af Vaserne grundigt. Også rengøre udvendigt af hver vase og tør grundigt, inde og ude. Forberede Vaserne giver en ren overflade for din DIY og crafting bestræbelser.

•Fyld en glas vase vil tørrede blomster, farvet sand eller potpurri. Male strand klipper til dit gulv vase eller fylde det med en potteplante. Glas vase fyldt med dit valg af materialer er en ideel visuelle stykke for dit gulv; Det kan også bruges som en større centerpiece til familiesammenkomster.

•Paint ydre af en keramisk vase, ved hjælp af crafting maling. Bruge forskellige størrelser af pensler og skabe unikke visuelle effekter. Oprette et design, der arbejder i dit værelse: popper polka prikker eller striber til en funky plads, selvskabte tartan for din egen familie plaid eller en helt abstrakt design til et moderne værelse.

•Arrange din nyindrettede vaser i hele dit hjem. Placere dem lavet af fine materialer, såsom tynde glas, i nedre-trafikerede steder, og placere mere robuste vaser, såsom nogle lavet af tyk keramik eller glas, højere trafik steder. Placere vaser på begge sider af en pejs er en idé, display.


© 2023 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com