DIY bruser Base på beton

April 6

DIY bruser Base på beton

Processen med at opbygge en DIY bruser base på betonen er ikke så svært, som nogle gør det selv-husejere kan forestille dig. De fleste mennesker vil hellere købe en præfabrikerede bakke eller udlejer jobbet til en mere erfaren person. Med passende instruktioner, planlægning og en smule tålmodighed, kan du installerer et brusebad base på beton føjes til din liste over fuldførte DIY projekter.

Forberedelse

Fremstil afløb linje til brusebad afløb, hvis det ikke allerede er på plads. Den bedste placering er i nærheden af de vigtigste affald linje. Dette vil begrænse mængden af arbejde og gøre installationen lettere. Sørg for, at den lodrette riser--røret stikker op fra vandlås--er længe nok til at udvide mindst en tomme over den færdige beton. Ved udformningen af væggene, er det en god ide at installere træ blokering på bundpladen mellem knopperne. Blokering vil give en solid sømning overflade for den vandtæt membran, du skal installere senere. Installer ikke bunden cement bestyrelser i bunden af væggene på dette punkt; du bliver nødt til at sikre den imprægnering materiale til rammerne i første.

Konstruere bruser Base

Som du arbejder på et betongulv, skal du bruge trykimprægneret 2-tommer af 4-tommer tømmer for at bygge bruser bremse eller tærskel. Kantstenen holder vandet fra flyder på badeværelsesgulvet. Konkrete ankre er nødvendige for at sikre brædder på plads. Vælg typen af vandtæt membran ønskede til basen. Membran, som er en gummi-lignende materiale, er generelt tilgængelige i to typer: polyvinylchlorid (PVC) og chlorerede polyethylen (CPE). PVC har en tendens til at blive skrøbelige og skør over tid. Derimod CPE kan bogstaveligt evigt og det er lettere at arbejde med, men det koster mere end PVC. Når du installerer membranen, glem ikke at skære åbning for brusebad afløb, men ikke gøre cut for bred.

Membranen skal dække kantstenen og brusebad plads. Normalt, er materialet udvidet mindst 8 inches op sidevæggene af bruseren. Bruge galvaniserede søm eller hæfteklammer til at fastgøre membran til udformningen, fordi de ikke vil rust. Fastgør kun toppen af membran på væggen studs og de blokke, der var placeret mellem studs at undgå punktering materialet hvor det kan forårsage en lækage. Placer en limning overflade over kantstenen og bruser gulvplads til at tjene som underlag for mørtel. Metal tremme er et godt valg. Sikre tremme kun på ydersiden af kantstenen. Nu kan du montere cement bestyrelser i bunden af Brusevægge. Forlade omkring en fjerdedel-tommer kløft mellem brædderne og gulv, som vil blive fyldt med mørtel.

Når du hælder mørtlen, tykkelse langs kanten af badet bør være mindst 2-1/2 til 3 - tommer tyk. Tjekke dig lokale VVS kode, men skråning mod afløbet er typisk en fjerdedel tomme pr. lineær mund. Encase bruser tærsklen med mindst en tre-kvart-tomme-tykke lag af mørtel. Når betonen hærder, afslutte væggen med keramiske fliser, marmor eller et andet materiale før du fuldfører bruseren base.


© 2019 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com