DIY butik hylde planer

June 29

DIY butik hylde planer

Velplaceret hylder i en shop område vil holde arbejdsområdet organiseret. Projekter vil strømme hurtigere, hvis materialer og værktøjer er tilgængelige. Hylderne vil holde små stykker af træ eller krydsfiner, kasser med skruer og søm, og snesevis af diverse emner såsom maling og bejdse. Designe en shop område med robust hylder, som ikke vil bryde over tid. Forestille sig hvordan hyldeplads ved picturing arbejdsflow. Sørge for nødvendige elementer er inden for rækkevidde, især elementer, der bruges ofte.

Instruktioner

•Measure butikken 's samlede plads. Planlægge hylder omkring stående eller siddende plads på tælleren workbench. Skitsere de udpegede flad overflade for workbench-området. Se gennem workshop magasiner til at definere et mønster til hylder, der synes passende. Tegn alle hylder omkring workbench plads til kræver kun et skridt eller to at finde nødvendige elementer.

•Fastsætte hylder for de tungeste poster først. Skitse hylder, ikke er højere end taljen niveau, skal være konstrueret af 6-tomme ved 6-tommer post materiale indramning og 1/2-tommer krydsfiner. Planlægge disse hylder til at holde store containere af maling, f.eks. Skære indlæg materiale (24 inches af 36 inches) med en rundsav til at konstruere indramning for at holde hylder. Planlægge disse hylder længst til venstre eller højre side af workbench eller langs en anden væg. Skabe afstand til hylderne til at se forholdsmæssige ved hjælp af millimeterpapir.

•Plan væg rammer at holde øverste hylder. Find studs allerede installeret til fastgørelse af reoler ramme. Bygge træ studs, hvis ingen er på plads, ved at sikre 2 x 4 tommer boards til vægge på 16-tommer centre med konkrete ankre. Tilføje støtte beslag med 3-tommer rustfri skruer til indramning at holde pre-made hylde systemer. Bygge træhylder, hvis det ønskes, med 3/4-inch tyk bestyrelsen materiale.

•Purchase hjælpeansatte placeringer og bokse til at passe på hylderne. Organisere åbne hylder med containere langs installeret hylder til at holde snesevis af tilbehør. Label hver skuffe tydeligt, så gemte elementer identificeres nemt når det er nødvendigt. Brug en hængende pind bord for større emner, såsom hamre og Boremaskiner, snarere end at gemme dem på hyldeplads.

• Definér counter plads blandt hylderne. Tillad mere end én arbejdsplads, hvis rummet tillader. Installere counter plads til at adskille øverste og nederste hylder, at foretage komplekse projekter flow bedre. Bruge en plads til montering træ håndværk, for eksempel, og en anden counter til maling og bejdse håndværk. Installere elementer ovenfor eller nedenfor en tæller på hylderne at korrespondere med projekterne, der udføres på denne counter plads.

Tips & advarsler

  • Køb pre-made skuffe systemer for meget tung værktøjer eller værktøjer, der skal være låst op. Installerer systemerne skuffe eller købe værktøj kister på ruller, så de kan transporteres til forskellige arbejde tællere.
  • Ikke åbne store dyre værktøjer ud på hylden områder hvis arbejdsområdet er for besøgende en god del af tiden.
  • Tilføje en hylde front til lagring af elementer, som kan Aflæsse og falde. Beholdere af møtrikker og bolte eller skruer kan nemt falde reoler. Søm en stribe af træ trim omkring 2 inches lang i hele ansigtet af visse hylder til at forebygge sådanne ulykker.

© 2020 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com