DIY: Bygge et skur

March 8

Bygge et skur er en store gør det selv projekt. Det kræver grundlæggende snedkeri færdigheder, ved hjælp af et målebånd, hammer og rundsav, men kan producere en god tilføjelse til et hjem. Et skur tilbyder opbevaring af værftet værktøjer og materialer, out-of-season emner som ski og slæder eller noget, der skal holdes et sted sikker og ud af den måde, men stadig tilgængelig. Der er mange muligheder for stald men bygning en af træ med en betonblok foundation er forholdsvis enkel.

Instruktioner

•Pick et websted, der er forholdsvis jævn, har god dræning på alle sider og er fra store træer eller andre forhindringer. Træffe beslutning om en størrelse og design skur; uddrage en plantegning og vælger sidespor materialer, tag type, døre og andre elementer. Planlæg at ramme skur med 2 x 4 tommer stud vægge og tag med grundlæggende spær og hvile det på betonblokke til et fundament.

•Level site med en rake og gøre en disposition med stakes og Selvbygger sejlgarn, målt med et målebånd til 4 inches bredere end den færdige skur på alle sider. Opbygge en form for at square fundamentet. Skær 2 x 4 tommer bestyrelserne for at gøre en ramme 4 inches bredere end skuret og firkantet det med en framer square og ved at måle hjørne til hjørne; Når diagonal målinger er de samme, er form firkantet. Sat rammen inde i det markerede område. Brug en plan for at gøre det niveau hele vejen rundt, grave ud, eller tilføje snavs efter behov.

•Indstil en betonblok i hvert hjørne, i midten af hver væg og midt i skuret. Brug 4-tommer massive blokke og læg dem helt og holdent i form hjørner. Lave et gulv base af trykimprægneret 2-af-4s, skær til de nøjagtige dimensioner af skuret og der i midten af blokkene, 4 inches i fra formen. Læg et lag af tynde fugt barriere under 2 af 4s og søm dem til blokke med konkrete negle og en hammer. Tilføje en anden 2 x 4 hele blokke i midten af skuret. Skære 5/8-tommer krydsfiner med en rundsav til at passe over gulv plader og søm det til 2 af 4s.

•Build vægge af 2 af 4s med en bundplade, topplade og lodret studs 16 inches fra hinanden, dannes så enden vægge vil passe inde sidevæggene. Gøre en dørkarm i en forreste væg ved at skære en 2 x 6 tommer bestyrelse til at passe i døråbningen og sikre det med en fuld stud på hver side og korte knopper i enderne af 2-af-6 fra bestyrelsen til gulvet.

•Erect vægge én ad gangen, start med sidevægge. Bered dem plumb med brædder naglet til studs og indsatserne i jorden. Tilføje gavlene, Bered dem plumb, så negle alle vægge sammen med indramning negle gennem studs i hjørnerne. Gøre en cap plade for vægge, skåret, så endedæksel passer over sidevæggene, så alle vægge er bundet sammen.

•Klippe spær for tag ved hjælp af en indramning firkantet. Sæt punkt af pladsen i bunden af en 2 x 4 kant med den tynde side, tungen, til højre. Juster den tomme for pitch på tungen og 12-tommer-mærket på de brede blade øverst på brættet. Markere vinklen på enden for en øverste snit. De fleste skur tagene vil være 4/12 pitch, stigende 4 inches per fod. Brug tabellen på pladsen til at finde længden af spær; omkring 12 1/2 inches per fod til en 4/12. En 8-fods tag ville have en spær køre 4 fødder og ville kræve en 50-tommers spær.

•Kontrollér et spær. Måler 50 inches og markere stedet, tilføje 3 1/2 inches ned og 1 tommer og markere det sted. Tilslut steder med en trekantet linje for at oprette et hak til at passe på væggen cap. Tilføje et udhæng, mindst en fod, for at gøre de sidste spær 65 1/2 inches. Skære nok spær for at dække taget; der vil være fem par for en 10-fods tag. Nail spær på plads til væg cap og peak hvor toppen skærer mødes. Tilføje en cross bandage mellem hvert par af spær omkring en fod under toppen.

•Sheath vægge og tag med oriented strand board sidespor, skåret til at passe så beklædningen overlapper på væggen hjørner. Nail beklædningen til studs og øverste og nederste plader. Tilføj eventuel ønskede sidespor og helvedesild og installere en dør i den ru åbning. Købe en pre hang dør fra en bygning levering butik for at forenkle denne proces.


© 2022 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com