DIY bygning en vegetabilsk Storage Bin

December 23

En gør det selv-vegetabilske storage bin kan være billig og kræver ikke en masse færdigheder til at gøre. Hvis du kan bruge en skruetrækker og har nogensinde limet noget, og har et par saks, har du alle de færdigheder, der er nødvendige for denne økonomisk og miljømæssigt bæredygtige opbevaring mulighed.

Vegetabilske lagerbeholdere hjælper med at holde råvarer, der ikke behøver køle, såsom kartofler, squash og løg frisk længere ved at sikre god luftcirkulation, hvilket forhindrer rot og mug. Disse placeringer undgå madspild og kan nemt vaskes.

Instruktioner

•Sæt hjul til bunden af ægget crate, ved hjælp af bolte, skiver og møtrikker. Placer skiver på indersiden af æg kasse, gevind bolte gennem skive fra inde i ægget-kasse gennem hjulet vedhæftet fil plade, og fastgør nedenunder med nødder.

•Klippe et stykke af jute størrelsen på toppen af ægget kasse, plus to inches. For eksempel, hvis kasse er 12 inches på hver side, skære et stykke af jute 14 inches på hver side. HEM jute hele vejen rundt ved at dreje under kant 1/2 tommer, sy rundt omkring, så at en anden 1/2 tommer, således at den rå kant er lukket i folden, og sy rundt igen for at sikre.

•Glue et stykke af krog og løkke fastener til den øverste læbe af den ene side af kassen, fra hjørne til hjørne. Lim den tilsvarende side af krog og løkke fastener til kanten af jute, placerer sig 1 tomme fra hver kant. Lim et andet stykke af fasteneren, måling 1 tommer lange, til den modsatte side af kasse på ydersiden, i midten. Lim one-tommer stykke svarende stykke af fastener til den jute modsatte side det lange stykke af fasteneren, også i center til at danne den dække låsen. Vedhæfte jute at kasse med fastenerne.


© 2021 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com