DIY: Bygning skøn

October 23

Anslå din bygning omkostninger vil hjælpe dig holde sig inden for dit byggeri budget. Endvidere bidrager en bygning skøn at afgøre, hvor meget og hvilken type af arbejdskraft skal du.

Instruktioner

•Review tegninger af bygningen for at blive bygget, og fastlægger de materialer og forsamlinger for struktur. Dette omfatter ikke kun gulve, drywall, og flise, men også strukturen, som strøer, studs og kolonner bag vægge og tjenester, såsom VVS, varme og elektricitet. Derfor er det vigtigt at have en forståelse af byggeri, når udvikle bygning skøn.

•Calculate de firkantede optagelser af gulve, lofter og vægge i de enkelte rum i bygningen efter fastlæggelsen af materialer og tjenester i strukturen. Nogle elementer kræver lineær optagelser; Du kan bestemme dette ved at måle længden af elementerne eller beregning af afstanden mellem gentagne medlemmer i fødder, og dividere de firkantede optagelser af afstanden. Andre elementer, såsom beton, kræver cubic yards. At finde de cubic yards af et materiale, formere den firkantede optagelser af dybden af materiale i fødder, og opdele produktet af 27. Ikke desto mindre er de fleste materialer målt ved den kvadratiske fod.

•Find cost af hvert materiale. Der er en række omkostninger-estimering bøger og software, men den mest almindelige metode er at bruge forkalkulationen bøger af RS betyder. Disse bøger giver anlægsomkostninger, samt overhead og profit skøn, for de mange materialer og forsamlinger af forskellige former for byggeri. Derudover afgøre RS betyder bøger giver en omkostningsfaktor, der kan hjælpe lokale byggeomkostninger versus nationale gennemsnit. Du kan købe disse bøger på de fleste boghandlere eller tjekke dem ud fra biblioteker.

•Kontakt indeks på bagsiden en RS betyder bogen for omkostningsoplysninger divideret med bygning division. Sørg for de omkostninger, du bruger, svarer til form for byggeri, som vil finde sted. Betonfundamenter, for eksempel, er en anden pris pr. enhed end beton plader.

•Multiply beregnede længder, områder og mængder af materialer af den relevante koster i RS betyder bøger, og multiplicerer summen af dit lokalområde faktor. Det er en god idé at oprette et konservativt skøn ved at multiplicere de samlede omkostninger ved 115 procent til 150 procent. På denne måde vil du mindske chancerne for at blive overrasket over de reelle omkostninger for byggeri, i modsætning til bygning skøn.

Tips & advarsler

  • Hvis ikke du er fortrolig med konstruktion, se de parametriske omkostninger i front RS betyder estimering bøger.

© 2021 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com