DIY Cement køkkenbord

June 30

Tilføje cement køkkenborde er en udfordrende, men ikke umuligt, projekt for gør det selv-husejere. Det er en stor virksomhed og husejere skal overveje mange faktorer før det besluttes at installere deres egen cement tællere. Gør det selv-husejere, der ønsker at skabe udseendet af naturlige sten aldrig vil kunne skabe natursten, men de vil være i stand til at blande cement med sand, vand og andre tilsætningsstoffer til at skabe en hård og langvarig smukke overflade.

Cement blanding

Der findes mange formler for at skabe succesfulde cement bordplader, men der er mange flere formler til at skabe mislykket cement bordplader. Entreprenører udvikle deres egne cement mix formler baseret på teknisk knowhow og retssag og fejl. Formlerne ændres alt efter det resultat de ønsker at opnå og i overensstemmelse med betingelserne på lokationen counter. Gør det selv-bygherrer vil ikke have gavn af en masse trial and error. I bedste fald kan DIYers forbedre deres færdigheder ved at tage på mindre projekter. I sidste ende, er der intet, der kan kopiere et storstilet cement projekt end et storstilet cement projekt.

Lave en skabelon af det område, hvor tælleren vil sidde. Være præcise med dine målinger, fordi der bliver ikke plads til fejl senere. Oprette en støbeform til betonen. Teste flere materialer til din mold. Betonen vil tilpasse sig selv den mindste variation af den mold overfladen. Hvis du ønsker en meget skinnende counter, skal du vælge noget som melamin eller plexiglas. En god skimmel vil ikke garantere at du ikke skal slibe den endelige overflade, vil det kun reducere mængden arbejde, du skal sætte ind i processen.

Bruge en professionel blanding, hvis du ikke har udviklet din egen formel baseret på mindre projekter. Cheng's Pro-Formula Mix er en af de mere populære sorter på markedet. Følg vejledningen. Være særlig opmærksom på hvor meget vand til at tilføje til mix og i hvilken fase af processen. Leje en mixer til at gøre betonen konsekvent.

Tillad betonen til at helbrede. Lad det sidde uforstyrret i fire til fem dage. Bryde mug fra betonen og gør det muligt at fortsætte med at helbrede en anden uge.

Forberede vægten

Cement tællere er så tungt som granit. Tage hensyn til vægten af beton og sørg for, at støttestrukturer, frysere eller ellers er solidt nok til at bære vægten. Konstruere tællere i sted er meget rodet og processen vil sprede støv og snavs til omkringliggende områder. Alternativet er at konstruere tællere i et andet sted hvor byggeprocessen bliver lettere. Sikre, at du har en masse hjælpere til at flytte de færdige cement tællere til køkkenet. Plot stien fra værksted til køkkenet omhyggeligt; Sørg for, at der er plads til at flytte counter gennem hver døråbning eller åbning.

Når tælleren er i køkkenet, er dens vægt en fordel, fordi tælleren kan holdes på plads af tyngdekraften og en lille mængde lim, uden behov for omfattende fasteners.

Vedligeholdelse

Beton køkkenborde er meget porøs. Ubehandlet beton vil absorbere de fleste køkken udslip og misfarve. Forsegle tælleren for at beskytte den. Vælg mellem polyurethan og voks. Re forsegle betonen månedligt eller som ofte kræves af fugemasse fabrikanten.

Hvis du er i stand til at planlægge ud alle detaljer i processen fra start til slut, bør du være i stand til at producere en tilfredsstillende DIY cement køkkenbordet.


© 2023 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com