DIY Cement underlag

September 28

DIY Cement underlag

Der er tre måder at installere cement underlag under flisegulve. Underlag er vigtig, fordi det holder vand og fugt udeblive af fliserne. For meget fugt i nærheden af fliser kan skabe alvorlige problemer for hele gulvet.

Fast underlag

Denne slags underlag bruges når huset har en cement foundation, i hvilket tilfælde der er mindre chance for at en ekstra underlag er påkrævet, før flise kan sættes. Dog er det bedst at tage en fugt måling for at sikre, at overfladen er tør nok til at håndtere fliser uden at forårsage buckling. Hvis cement gulv modtager fugt, vil derefter et lag af epoxy maling forhindre det fra fugtspredende op gennem gulvet og angribe fliser. Epoxy belægninger kan findes på ethvert maling levering butik og er meget nem at anvende.

Cement bestyrelser

Den mest almindelige form for underlag set i moderne bygning er cement bestyrelser. Disse er ark 1/2-inch-thick cement, der anvendes som en fugt barriere mellem base gulvet og flisegulv ovenfor. Cementen fælder enhver fugt og forhindrer fliser fra skiftende og buckling sammen med bestyrelserne i huset. Da det er yderst vigtigt, at fliser forbliver på plads, er cement boards gavnligt for enhver flisegulv. Cement/fiber bord kan også bruges. Tynd sæt mørtel bruges til at knytte cement brædder til undergulvet. Skruer er vedlagt hver 6 inches langs for bestyrelser. En sabel så fast med en murværk blade er nyttig til skærebrætter cement til at passe omkring forhindringer. Efterbehandling er gjort ved at dække skruehoveder med mørtel og æglæggende fiberglass maske over enhver sømme. Mørtel er så glattede over masken for at oprette en helt glat overflade.

Direkte Lay

Den måde, at cement underlayments oprindeligt blev installeret var lidt anderledes. Dette er stadig en mulighed, men det er vanskeligt og tidskrævende. Denne proces kræver en blanding af Portland cement spredes over gulvet omkring en tomme tyk. Før cementen tørrer, er fliserne placeret direkte over cementen. Hvis du vil bruge denne metode, så sørg for du har alle nødvendige redskaber til at udjævne cementen og gøre det helt plan. Du bør også have nogle tynde sæt cement på side i tilfælde af cement underlag tørrer før du få brikkerne på plads.


© 2021 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com