DIY centralstøvsuger

February 8

En centralstøvsuger kan hurtigt blive en af dine favorit apparater. Vil du have en stille og kraftigere vakuum, og vil du spare dig selv for besværet med at flytte din bærbare støvsuger fra rum til rum. De fleste vakuum systemer kan installeres på en dag. Som altid, den vigtigste del af jobbet er planlægningsprocessen.

Planlægning

Den grundlæggende centralstøvsuger består af en strømforsyning med komponenter, såsom en samling dunk, en slange og tæppebanker bar tæppe pensler. Du bliver nødt til at vælge mellem to typer af tæppebanker bar tæppe pensler: turbo-magt og el. Turbo-power stilarter er drevet af det vakuum sug. Den elektriske forsamling er mere kraftfuld, men kræver en elektrisk beholderen tæt på det vakuum indløb.

Der er en række forskellige størrelser og magt niveauer designet til at passe forskellige budgetter. Hvad er vigtigt her er at du vælger en model, der har den rette "sugeeffekt" eller "waterlift." For eksempel, er en 2.500 m² stor hjem typisk udstyret med en 105 til 120 inches waterlift rating. Læs producentens specifikation for at sikre at du får den rigtige størrelse enhed til dit hjem. Sammenligne elementer som pris og service. Også, være særlig opmærksom på produktgaranti.

Planlægge layout for dit centralstøvsuger. Start ved at placere beholdere eller fjorde i den indre væg i steder, som er fri for forhindringer. Du skal bruge én indgang for omkring 600 kvadratfod af plads. Placer beholderne på samme højde som dine stikkontakter. Fjorde skal placeres fra døre, og bør ikke være placeret bag møbler eller andre besværlige steder.

Installation

Hvis du installerer din vakuum system i nybyggeri, vil et anlæg blive meget lettere. Det er en smule mere udfordrende for en eksisterende hjem, men stadig forholdsvis let. Du skal måske skære igennem drywall eller gulve. Nogle mulige placeringer, kan du overveje for at placere PVC rør omfatter VVS jagter, en vaskeri sliske, elektriske ledninger eller kanalsystem. Ideen er at arbejde med vægge, der kræver mindre skæring.

Hvis du installerer fra kælderen, skal du bruge omkring en mund af frihøjde over gulvet. Check for vægge, at have vandret fire blokke. Også, Husk på at du vil have til at lufte udstødning på ydersiden.

Sørg for, at du sikkert beholder beslaget på plads; knytte lav spænding wire til terminalerne. Gøre pæn nedskæringer af PVC og fil væk eventuelle grater. Når du installerer PVC Sørg for at du sikre det med stropper hver tre eller fire fødder.

Find magt enhed og samling canister i kælder, garage eller anden inconspicuous placering, placere strømforsyning for at minimere støj inde i huset. Købe en lyddæmper til systemet, hvis man ikke allerede er inkluderet.

Du skal installere en dedikeret kredsløb for magt enhed, og samling beholderen skal tømmes om to eller tre gange om året.


© 2019 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com