DIY Cork underlag

November 30

Cork underlag er almindeligt anvendt som en lydisolerede barriere i ejerlejligheder og boligblokke. Kork, der er ¼-tommer tyk er en effektiv lydisolerede barriere, og det kommer i roller, der er 4 fod 6 fods af 400 fod. Cork er et miljøvenligt materiale, der ikke bliver forværres gennem årene. Cork er mug og fugt resistent, brandsikre og det isolerer dine gulve. Cork underlag kan monteres hurtigt og nemt.

Instruktioner

•Unpack din kork og lad det sidde i plads til mindst tre dage, så det acclimates at luftfugtigheden i rummet. Kork, der er installeret uden denne tilpasningsperiode kan krympe eller warp efter installation.

•Tag alt fra rummet. Feje eller støvsuge gulvet. Vaske gulvet for at fjerne alle urenheder, olie og fedt pletter. Give ordet til at tørre helt. Fylde enhver revner eller huller i gulvet ved hjælp af cement sammensatte til cement gulve, eller erstatte eller reparere eventuelle træ i træ undergulve. Lad gulvet tørre helt, og derefter sand nogen høj steder.

•Measure kanten af rummet. Klip 2-tommer strimler af cork, der hele længden af alle vægge i rummet. Lim disse strimler på væggen, hvor det møder gulvet.

•Measure længden af rummet. Skære proppen i den nøjagtige længde du skal dække det hele undergulvet fra den ene ende af rummet til den anden. Brug en hobbykniv til at skære lige.

•Unroll først strip langs væggen, så at det krøller. Proppen kommer i en rulle, så som du installerer det, vil den forsøge at rulle tilbage. Ved at lægge kork, saa curling side står over for sal, du forhindre proppen fra curling og løfte fra gulvet, og det holder sig bedre. Lægge proppen, så det er op mod 2-tommer strimler du installeret.

•Træk halvdelen af afskårne stykke tilbage og lægge det oven på den anden halvdel så halvdelen af dit gulv er udsat. Anvende limen på gulvet med et hakket murske. Lægge proppen over limen omhyggeligt for at det går helt tilbage til sin rette plads.

•Tryk på proppen ned ved hjælp af en tung gulvet roller. Starte fra midten af kork strip og arbejde din vej til enden, så du fjerner eventuelle luftbobler under laget kork.

Tips & advarsler

  • Du skal have den korrekte selvklæbende. Kig efter dine specifikke undergulvet specifikationer og hvad du skal installere over proppen. Vælg din klæbemiddel baseret på disse gulve karakteristika.
  • Fold ikke proppen før eller under installationen eller det kan knække og bryde. Brug ikke kork som endelige gulvbelægning. Top kork med fliser, træ, tæppe eller vinyl.

© 2021 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com