DIY Corner Bar skab

July 24

DIY Corner Bar skab

Det er nemt at oprette en servering plads til drinks og snacks i en ubrugt hjørne af et køkken, stue eller alrum. Du behøver ikke en masse plads, men du bliver nødt til at planlægge, hvordan man bruger hver kvadrattomme af rummet til maksimal fordel. En bar kabinet kan være fremstillet af mange forskellige typer af nye eller genanvendte materialer. Det kan ske at skille sig ud som et karakteristisk stykke af møbler.

Skitse Design

Give plads i din bar design til også at omfatte en bordplade med en lille vask, opbevaring af briller og drikkevarer nedenunder og en lille køleskab indbygget i enheden. Du kan konstruere i kabinettet fra en gammel antik kabinet, bestyrelsen indramning beklædt med træ finer eller et køkkenskab dækket med en bordplade. Forsøge at gøre kabinettet mindst 48 inches lang med 36 inches høj. Det bør være mindst 24 inches dyb at have tilstrækkelig servering plads.

Oprette bunden kabinet

Måle underskab at give mulighed for en lille køleskab eller vin-storage køligere. Finde ud af, hvordan du kører en lille vask med vand linjer kører fra kælderen eller gennem en anden væg fra køkkenet. Du skal installere afløb linje så godt. Men du oprette basen kabinet, skal du installere en bordplade til at blande og serverer drinks. En mulighed er at installere granit fliser med matchende fuger at give tælleren udseendet af solid granit.

Hænge væg kabinet

Skabet placeres over bunden kan være et anderledes design eller farve, men du kan binde det øverste kabinet og basere sammen af installation matchende dørhåndtag eller støbning på døren fronter. Du vil sandsynligvis ønsker toppen kabinet har glasdøre til at vise glasvarer eller vinflasker. En anden mulighed, er hvis dit kabinet har aftagelige paneler, at bruge kobber lagen i midterste dele af dørene.

Indarbejde Storage-funktioner

Du kan bygge en hylde for at placere kurve over counter plads til opbevaring af servietter, cork skruer eller specielle smagsstoffer. Hvis din vægskab fordelt høj nok, kan du installere et metal stativ til vinglas opbevares op og ned. En lazy Susan caddie kan placeres inde i bunden kabinet så godt. Revolverende hylder kan holde en isspand, opskrift bøger eller en blender i et hjørne område, der er svære at nå.

Tilføje barstole

På den udvendige side af hjørnet plads, kan du konstruere en faktiske spise bar til surround hjørne kabinet. Tilføje et par barstole ved skranken står i hjørnet. En anden mulighed er at bygge en bar servering counter til at sidde ned til en snackbar langs væggen ved siden af baren kabinet. En væg spejl bag baren bordplads kan tilføje en masse stemning i rummet.


© 2020 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com