DIY: Crown Molding hjørne dækker

October 11

Crown molding går rundt væggene i et rum på top, der forbinder til loftet. Det giver et rigt udsmykkede touch, der har været brugt i mange år i store palæer og dyre huse. Det er blevet populært i mere beskeden homes som en måde til at pynte på en ellers almindelig værelse. Det er en populær gør det selv-opgave men kan være svært fordi standard 45-graders vinkel nedskæringer ikke virker. Det kræver særlige teknikker til at gøre perfekt crown molding hjørner. Men der er en måde at gøre det: du kan bruge præformerede stykker, der netop passer til hjørnerne.

Instruktioner

•Brug dannet præ molding hjørner for at se perfekt og tilføje et ekstra strejf af elegance. Hjørner kommer i en bred vifte af stilarter og faconer. Vælg en type, der matcher din støbning, som almindelig eller som dekorative som du ønsker; mest præformerede hjørner har nogle dekoration. Brug træ eller et kompositmateriale, der er støbt i form, men kan bruges med træ støbning.

•Installer inde molding hjørner af sømning eller lime den indvendige hjørner flugter med væg og loft og firkant i hjørnet, med en lige kant på begge sider. Installere alle indvendige hjørner i et værelse først, og derefter måle omhyggeligt og skær lige stykker af støbning til at passe mellem indvendigt hjørner. Installere molding på væggen med posten dør først, så eventuelle fejl bliver mindre synlige.

•Kontrollér hjørner ved at knytte den udvendige hjørne cap, så det passer helt og holdent over hjørne, med en flad afslutning på hver side. Måle og skære indvendige molding stykker til butt fast op til disse formål. Vedhæfte støbning og hjørner med søm eller lim.

•Brug dekorative stik, i samme mønster som i hjørnerne, hvis mere end ét stykke af støbning er forpligtet på en væg. Vedhæfte disse midt på væggen og passe støbning med lige snit i begge ender mellem hjørnet og stik. Foranstaltning nøje for at pasformen er nøjagtige.

Tips & advarsler

  • Præformerede vinyl eller komposit hjørner kan fastgøres med lim; bruge en type anbefalet af fabrikanten.
  • Gøre din egen gode hjørner ved at skære 45-graders vinkler med støbning placeret op og ned på en så bord, med den kant, der går på loftet på tabellen saw og kant til væg mod saven tilbage hegnet.
  • Gøre din egen særlige hjørner med en serie af nedskæringer på 22,5 grader; ét stykke skæres i en perfekt trekant til at passe ind i hjørnet, to forbundne stykker abut det tilsluttes til væg støbning. Dette er en vanskelig proces og kræver snedkeri færdigheder.

© 2020 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com