DIY dæk skærm

July 18

Screenet i dæk tilbyder mange af fordelene ved en traditionel screenet veranda. Hvis dine dæk er allerede et tag eller loft på plads, er screening det i en nem måde at udvide din bolig. Med moderne screening kits, kan du have skærmen DIY dæk på plads i bare en weekend. Hvis du ikke har et tag eller loft, dette er en mere involveret projekt--men som stadig kan håndteres på egen hånd i mange tilfælde.

Forbereder dine dæk

Hvis dine dæk er allerede et tag eller loft, samt rækværk og støtte stillinger, der er i god stand, skal du blot renses før du flytter fremad med skærmen dæk. Mange mennesker bliver nødt til at bygge et tag eller loft på dækket. Sørg for at dit tag er korrekt understøttet og fastgjort til dit hjem. Arbejde med trykimprægneret tømmer og krydsfiner, eller har et tag bygget der masker med dit hjem stil. Forsegle eller pletten dine dæk, før du fortsætter.

Screening forsyninger

Mens gamle gammeldags screenede indgangsparti var vanskeligt at installere og tidskrævende at opretholde, er det overraskende hurtigt og nemt at oprette en DIY dæk skærm i dag. Købe en veranda screening system, der omfatter lodrette og vandrette understøtter og afslutte caps. Måle omhyggeligt for at bestemme understøtter, skærm og splining du har brug for skærmen DIY dæk. Du skal også bruge en boremaskine med en skruetrækker bit, tin snips, en skærm værktøj, screening af dit valg, sløjfe og en gummihammer.

Installation

Brug tin snips til at skære de lodrette base strips til at passe din dæk understøtter; installere dem med 1-tomme skruer. Gør det samme for de horisontale understøtter for dine dæk screening. Rekruttere et ekstra par hænder til at holde hvert panel af skærmen henslængt, som du installerer spline i dæk skærmen understøtter med værktøjet skærmen. Start ved at trykke på skærmen ind i kanalen med den konkave side af værktøjet, derefter installere spline med den konvekse side af værktøjet. Top sløjfe med endestykker, hamring dem på plads med gummi køller, først på de lodrette støtter, derefter vandret. Gentag denne proces for hver sektion af dine dæk.


© 2021 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com