DIY dækning for en aluminium lodret blinde Standard gesims

March 16

DIY dækning for en aluminium lodret blinde Standard gesims

Lamelgardiner har et slankt look, der passer til et moderne værelse. Standard gesims øverst på blinds er smalle og glatte, men du kan give den vindue behandling et færdigt look ved at gøre en brugerdefineret dækning af gesims. Vælg en væsentlig stof til gesims som supplement til det robuste look af blinds. Kraftig møbelstof er et godt valg for stof dækket blinds, mens en tung twill stof passer den glatte overflade af persienner lavet af solid aluminium.

Instruktioner

•Measure længde, bredde og dybde i din lodret blinde gesims. Bredden er afstanden fra toppen til bunden. Dybden er afstanden fra væggen til forsiden af gardinet. Købe to gardinstænger, der er 1/3-inch og 1 tommer dybere end gesims, men kan indstilles til at være 2 inches længere.

•Multiply dybde af gardinstang af to og tilføje en yderligere 3 inches for lethed og hems. Tilføj denne afstand til længden af stangen. Dette vil være længden af stof kræves til dækning. Tilføj 5 inches til bredden af gesims til at beregne bredden af stoffet. Skåret en strimmel af stof med disse dimensioner.

•Indstil din symaskine til en medium zigzag Sting. Sy langs alle fire sider af stof til at afslutte kanter.

•Lay stof på en Strygning bord med højre side ned. Jern en 1/2-inch hem på hver korte ende. Indstille symaskinen til at sy en lige søm med en standard stinglængde. Sy 1/4 tommer fra foldede kanter at holde hems på plads.

•Jern ned en 1 1/4-tommer-dækkende kabinettet på hver af de lange kanter af stoffet. Sy 1 tommer fra folderne til at holde tarmene på plads.

Hæng gardinstang parentes efter fabrikantens anvisninger. Hænge et sæt, så toppen af stangen vil være 1 tomme over gesims og andet sæt, så bunden af stangen vil være 1 tomme under bunden af gesims. Enderne af stængerne skal være 1 tomme ud over enderne af gesims.

Hvis vejledningen anbefaler at installere en center støtte, Placer det midt mellem de to øverste beslag. Center støtte er inkluderet i pakken stang hardware. Bunden stangen behøver ikke en center støtte, som stoffet vil holde centrum af stangen.

•Thread en gardinstang gennem begge tarme af dækslet til stof. Hænge stænger på de kantede parenteser. Justere stoffet indtil glat og enderne er presset mod væggen på hver side.

Tips & advarsler

  • Oprette et samlet dække ved at skære stoffet dobbelt så langt og indsamling det jævnt på stængerne.
  • Sikre stoffet ved syning dækslet til huller i enderne af stænger, hvis det ønskes.
  • Skal dække bredere end gesims for en mere omfattende kig. Udvide det til loftet for at gøre rummet Se højere.
  • Måle omhyggeligt, når du installerer gardin stang hardware. Hvis stængerne er for langt fra hinanden, passer dækslet ikke. Hvis stængerne er for tæt på hinanden, vil dække synke.

© 2022 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com