DIY dekorative Bed krone

March 20

En seng krone tillægger væggen flere fødder over hovedet af sengen. Gardiner flow fra kronen til bed, danner en delvis baldakin. Forsiden af kronen er dækket med crown molding, hvilket giver den et dekorativt indslag. Mens du bør have et vist kendskab til værktøjer som en boremaskine eller en skruetrækker til at foretage en bed krone, er det et simpelt nok projekt at gøre selv om det er din første gang bygning noget ud af træ.

Instruktioner

•Lay en lang tid 2-ved-4-tommer bord ansigt ned på et bord. Påfør et lag af lim til slutningen af hver 6-tommer lang bord og placere et bord i hver ende af 2 x 4 tommer bestyrelsen til at danne en "U" form.

•Sæt to L beslag på hver side af brættet, ved at trykke på op mod 6-tommer bestyrelser. Et beslag skal være på toppen og den anden på bunden af hver side. Skru to skruer i hver beslag til tillægger bestyrelsens længe 2 x-4-tommer 6-tommer bestyrelser.

•Applicer et lag af lim til forsiden af 2 x 4 tommer brættet--den side, der ikke har de 6-tommer boards knyttet. Centrere kroneformen i bestyrelsen, pressen det på lim på 2 x 4 tommer bord. Lad limen tør i flere timer.

•Sæt den resterende længe 2 x-4-tommer board på væggen, lige under loftet. Center i bestyrelsen over sengen. Skru bestyrelsen i væggen studs med boret og skruer. Har du ikke væggen studs, bruge monteringsdele velegnet til dine vægge.

•Lift crown molding-dækket stykke træ op til det træ, der er fastgjort til væggen. Bruge boremaskine og skruer til at skrue 6-tommer-stykker på siden i det stykke, der er fastgjort til væggen. Du vil har brug for nogen til at hjælpe med at holde kronen mod væggen, mens du skrue det på plads.

•Thread gardinet paneler op på spænding stangen. Bruge så mange paneler som skal du oprette en fuld kig. Du muligvis kun to paneler for en twin seng eller op til seks for en King-size seng.

•Sæt spænding stangen inde i kassen af kronen på væggen. Gardinerne vil flyde ned væg til sengen. Du bør ikke kunne se spænding stangen.


© 2022 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com