DIY dele Storage Bin

November 23

Når du vil gemme en bred vifte af små emner, kan en dele storage bin give den nødvendige organisation. Uanset om du søger for at gemme små Autodele, kontorartikler eller Crafte ting, komme de mange rum af et dele storage bin handy. Ved at gøre din egen bin, kan du oprette et design, der passer til din størrelse og lagring behov.

Instruktioner

•Find en gammel reol til brug som bunden af dele storage bin; Hvis du bliver nødt til at gemme store dele, finde én med justerbare hylder, så at du kan skabe meget store eller meget små højder ved at flytte hylder. Måle indre af hylderne og noter af målinger for hurtig reference.

•Anvend en blyant til at markere den omtrentlige placering og størrelse af hver bin; for hver en skal du bygge en simpel kasse med en åben top og kort front. Ud af et tyndt stykke træ planke, skåret en nederste stykke, der er så dyb som bogreolen og så bredt som du har brug for. Sider og ryg stykker bør være omkring 1 tomme kortere end højden af hylden, og den forreste stykke bør være omkring halvdelen af siderne højde og tilbage.

•Sæt en mark, hvor toppen af den forreste stykke overholder side stykke. Tegn en linje med blyant fra dette punkt til top bagkant af side-stykke om en 45-graders vinkel. Skær langs denne linje med en håndsav. Gentag med anden side stykket. Dette vil give nemmere adgang til delene.

•Nail bagstykke af hver bin til det nederste stykke, og tillægger nederst side-stykker og tilbage stykker. Negle på den kortere forreste stykke, og sørg for, at det linjer op med det nederste hjørne af de vinklede kanter. Brug sandpapir til slut kanterne.

•Skub placeringer i reol med den lavere forreste kant vendt ud. Forlade rummet mellem hver bin for nem adgang. Hvis du gemmer tunge genstande eller bruger store placeringer, placere dem på de nederste hylder.

•Paste en almindelig hvid adresseetiket på forsiden af hver placering skal bruges til at skrive navnet på del. Mærke placeringerne i alfabetisk rækkefølge eller gruppere dem ifølge fælles brug.

Tips & advarsler

  • Hvis du vil bruge dele storage bin inde, kan du male de træ planker eller tilføje tilpasninger, der passer til din indretning og design æstetik.

© 2020 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com