DIY Den renoveringer

November 30

DIY Den renoveringer

Din familie bliver sammen i hulen, så gør det attraktivt og op til dato er vigtigt. Renovering kan være dyrt, men der er måder at opdatere på et budget. Faktisk gør en god rengøring en stor forskel i udseendet af rummet. Tilføje et par ændringer, der gør en stor indvirkning, og dit værelse tager på et nyt liv.

Instruktioner

•Rengør rummet grundigt. Fjerne clutter fra rummet ved uddeling elementer, du ikke længere ønsker eller behøver-- eller holder en garage salg til at tjene penge til at tilføje mod din renovering. Rense ud hver skuffe og skab og gøre et sted for alt du holde. Rense og polere alle træ møbler, vaske vinduer og slippe af spindelvæv i hjørner.

•Udskift gulvtæppet. Hvis nye tæppe er uden for dit budget, købe et stort tæppe rest og spørge i butikken for at binde kanterne. Dette er en relativt billig måde at opdatere den gulvet uden at helt erstatte gulvtæppet. Den billigste valg er at rense de eksisterende tæpper. Hvis du ikke ejer en damp renere, leje en fra en home butik. Alternativt, kalde en Tæpperens service for at professionelt rense dine tæpper.

•Applicer et frisk lag maling til liver op på væggene i din hule. En fed farve eller en foretrukne nuance, du ikke kan bruge flere offentlige områder af dit hjem, er passende i alrummet.

•Purchase letvægts polystyren skum støbning. Måle dine vægge og skære støbning til at passe med en håndsav. Placer enden i en miter box og skær enderne, så de passer sammen pænt. Anvende fælles sammensatte på bagsiden af den støbning og tryk på væggen, butting mod loftet.

•Stack gamle kufferter i et hjørne af den til at bruge som et storage-system. Holde familieaktiviteter såsom brætspil, puslespil, film og musik i kufferterne. Udskrive etiketter med en attraktiv skrifttype på mærkat papir og overholde dem. fronterne af kufferter.

•Wash lys gardiner lavet af vaskbart materiale i din vaskemaskine. Hænge dem til tørre, så tryk på før rehanging. Sende tungere forhæng til et renseri. Rehang dem efter rengøring.

•Purchase reoler til at passe langs den ene væg af hulen, eller at line et hjørne af rummet. Saml alle din families bøger på disse hylder, at omdanne den til et bibliotek. Organisere bøger af emnet og titel. Overveje mærkning hylderne efter emne.


© 2020 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com