DIY Dewalt batteri Genopbyg

July 29

DIY Dewalt batteri Genopbyg

Det er en relativt enkel proces at genopbygge en Dewalt batteri. Hver Dewalt batteri pack består af en lang kæde af mindre genopladelige batterier. Genopførelsesprocessen består af test og erstatter eventuelle dårlige celler inden for denne kæde. Hvis selv én celle går dårligt, vil Dewalt batteri ikke holde en fuld opladning.

Adskille Dewalt batteri Pack

Find de små skruer langs den ydre kant af Dewalt batteri pack casing. Brug en skruetrækker til at fjerne disse skruer. Sæt dem til side til senere remontering. Før du åbner sagen, Bemærk at mange akkumulator emballere indeholder en intern forår, der har tendens til at poppe ud, når sagen er åben. Når du åbner sagen, passe på ikke for at miste dette forår. Fjerne celler fra i sagen. Sørge for at bemærke, hvordan disse batterier sidder i sagen Dewalt batteri, især med hensyn til polaritet, for senere remontering.

Erstatte "dårlige" celler.

Bestemme, hvilke celler der har gået dårligt. Brug et batteri testeren til at teste hver enkelt celle i kæden. Mark hver celle, der er døde eller ikke fuldt opladt for udskiftning. De-lodde den første "dårlige" batteri celle skal udskiftes. Tage et nyt genopladeligt batteri og re lodde det ind i kæden. Kontroller, at den nye batteri er loddet i den nøjagtige samme polaritet placering som den oprindelige batteri. Når du erstatter dårlige celler, Sørg for at du erstatte genopladelige batterier af præcis samme størrelse og type. For eksempel, størrelse en nikkel-metalhydrid-batterier bør kun udskiftes med størrelse en nikkel metal hydrid-batterier - Bland ikke forskellige typer af batterier i kæden. Fortsætte med at udføre denne proces på alle de "dårlige" celler.

Opkræve Dewalt batteri Pack

Returnere batteri kæde til Dewalt batteri tilfældet. Re skrue huset lukket. Placer Dewalt batteri pack på opladeren natten over.


© 2020 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com