DIY drengenes Outerspace soveværelser

October 28

DIY drengenes Outerspace soveværelser

En besættelse med ydre rum synes at være en fase, at mange drenge går igennem, og med populariteten af plads film og viser, kan blive en livslang fase for nogle. Den bedste måde at gøre en drengs soveværelse lyst ydre rum er at dekorere hele soveværelset. Du bør også overveje, hvad rummet vil se ud i løbet af dagen og natten for den bedste effekt. Glød i mørke malingen er en fremragende måde at give stjerner og månen til at skinne om natten i det ydre rum soveværelse.

Instruktioner

•Paint vægge og loft i en mørk blå. Farven bør matche en nattehimmel så tæt som muligt. Den blå baggrund er et udgangspunkt for ydre rum-tema tilbehør og detaljer.

•Brug stencils at male konstellationer og andre stjerner på loftet i glød i mørke malingen. Mange møbler butikker bære plastik glød i mørke stjerner, hvis du ikke har lyst til at tage sig tid til stencil.

Hæng modeller af planeterne rundt i lokalet fra loftet ved hjælp af en robust ledning og søm. Hvis du ønsker at være nøjagtig, hænge planeter i den rækkefølge de vises fra solen. Den nærmeste planet til solen er kviksølv, efterfulgt af Venus, jorden, Mars, Jupiter, Saturn, Uranus og Neptun.

•Tilføj sengetøj lagner, dyner og gardiner, der har en rumfærge eller raket udskrive fremhæve rumfart.

•Finish ud i rummet ved at tilføje et loft lys cover designet til at ligne månen og lyskontakt dækker i form af rumfærger. Mange møbler butikker har emner som disse eller kan bestille dem for dig.

Tips & advarsler

  • Tema små detaljer omkring din drengs interesse. Hvis de elsker rumfærger og NASA, ramme billeder af berømte rumfærger og astronauter. For science fiction plads elskere, udbudt plakater fra deres yndlings film eller købe et par actionfigurer som dekoration.
  • Glød i mørke konstellationer gøre en flot finish, men husk at maling lyser rummet. Begrænse din brug af maling eller bruge den til at skitsere stjerner så drengens værelse er stadig mørk nok til at sove.

© 2021 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com