DIY drivhus planer

November 15

DIY drivhus planer

Spare penge ved at gøre ting selv er den hotteste trend i hjem forbedring. Så er det ingen overraskelse, at der er et hastigt voksende antal self-made drivhus planer på markedet i dag. Disse planer tillade folk at bygge deres egen drivhuse ud af billige materialer, der kan købes i enhver stor kasse hardware butik. Hvis du har tænkt om at bygge dit eget drivhus, er her nogle ting at huske.

Materialer

Materialer vil gøre op dit største regning når man bygger et drivhus. Billige materialer omfatter tidsplan 80 PVC rør farvet grå eller sort, armeringsjern, 2 X 4 træ planker, kobbertråd, gopher wire, en stor sort regnbyge tønde, jord blanding at fodre senge, byggeri plast, en hammer, søm, en korte pistol og byggeri hæfteklammer eller U-negle.

Proces

Konstruere din højbede først, ved hjælp af 2 X 4's at ramme i bedene. Dette vil give dig noget at vedhæfte plast til, når du placerer det over drivhusgasser ramme. Dække foundation med gopher tråd at forebygge gravende dyr fra invaderer dit drivhus. Næste, drev armeringsjern i jorden rundt langs kanten af rammen. Bøj din PVC rør ramme til store halv-cirkel figurer. Placere enderne af hvert rør rib i armeringsjern til at holde det på plads. På højderyggen af dit drivhus, wire rør sammen for stabilitet. Rammen op en dør for hver ende af drivhuset. Dørene skal passe rammen stramt for at holde drivhuset forseglet når lukket og forhindre, at vinden blæser dækslet ud af drivhuset. Men når de er åbne de vil lufte drivhuset. Placere den sorte regn tønde midt i drivhus til at tjene som en termisk masse. Dette vil absorbere varme i dagtimerne og distribuere det i drivhuset om natten.

Overvejelser

Årsagen til at bygge plast i første omgang er at blødgøringsmidler i PVC-rør vil reagere på varmen i drivhuset, forårsager plastlåg forværres. Efter det første år er det sikkert at erstatte din plastovertræk med en tungere, drivhus plast.


© 2020 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com