DIY Ductless mini Split AC

August 26

DIY Ductless mini Split AC

En mini split air condition system er et godt alternativ for mennesker i et moderat klima, der kan tilføje kanalsystem til deres hjem. Ud over at være mere energieffektiv end en traditionel HVAC enhed, en mini split enhed er nemmere at installere og kan gøres for det meste som en gør det selv-en-dag projekt. En professionel er nødvendig for at forbinde ledningsnet og kontrollere afgiften på systemet, men. Gør disse trin dig selv sandsynligvis vil annullere din garanti og kan være imod bygningsreglementer i dit område.

Instruktioner

•Pour et lag af sand og sted asfaltudlæggere i et kvadrat på størrelse med din kondensatoren enhed. Hvis du allerede har en eksisterende betonplade, kan du bruge dette i stedet. Derudover kommer nogle mini split enheder med vægmontering hardware til at installere kondensatoren på en ydervæg.

•Sæt kondensator på plads, efterlader masser af plads, så du har adgang til wire enheden og binde i køle linjer.

•Decide hvor du vil placere de indendørs enheder. For de bedste resultater skal disse være placeret mindst 6 fod fra gulvet, i nærheden af loft i rummet. Brug de medfølgende skruer og en boremaskine eller en skruetrækker til at montere den indendørs enhed hardware. Det er især vigtigt, at denne monteringsdele er niveau for ordentlig dræning af kondens.

Bruger en stor smule, bore et hul lige ved siden af monteringsdele. Bore igennem til ydersiden. Dette er, hvor ledninger og kølemiddel linjer vil køre til svaleren.

•Locate afrimning wire. Det skal knyttes til den indendørs enhed og match særlige koblinger på udendørs kondensatoren. Kør denne tråd gennem hullet i væggen; Tilslut det til koblingerne.

•Tilslut afløbsrør. Dette bør være et langt rør, som var inkluderet med din mini split indendørs enhed. Det vil glide ind i en port på bagsiden af din indendørs enhed.

•Arbejds fra udenfor, fodre to kobber rør ind i stuen gennem hullet. Disse er linjerne feed og tilbagevenden. Tjek din mini split installation systemdiagrammer for at bekræfte, hvor disse tilsluttes den indendørs enhed; Brug de medfølgende koblinger til at tilslutte dem. Wrap rør i rør isolering, typisk lavet af skum.

•Look på bagsiden af din indendørs enhed. Du vil se en eller flere linjer, der ikke køres gennem hullet. Dette er den elektriske linje. Feed det gennem hullet. Bruge skumisolering til at lukke eventuelle resterende plads i hul.

•Monter din indendørs enhed ifølge vejledningen medtaget. Dette varierer fra producent, men typisk enten dias over hardwaren eller er sikret med skruer og møtrikker.

•Hav en tekniker komplet installation på din enhed. Han vil bruge koblinger til at vedhæfte foderet og returnere kølemiddel linjer, så Tilslut strømmen til din kompressor og indendørs enhed. Magt er nødvendig, så han kan skylle dit system af snavs, presse det og oplades med kølemiddel. At have en tekniker gøre kun dette sidste trin er typisk omkostningsbesparende versus at have mini split systemet professionelt installeret.


© 2020 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com