DIY fabrikation af udvendige træ gelændere

October 27

Den typiske gør det selv-fabrikation af træ udvendigt gelændere forbedrer udseendet og sikkerheden for dæk indgangsparti og trapper. De basale komponenter af gelændere er øverste rails, bund skinner og balustre. Udendørs håndlister kan være så simpelt, eller så kompliceret, som dine evner tillader dig at designe og fabrikere. Du skal bruge en router, hvis du ønsker at forme, groove eller snitte gelænder træ. Bruge trykimprægneret tømmer til at bygge din håndlister.

Bygge koder

Tale med din lokale bygning kode håndhævelse inspektør til at finde ud af hvad kravene er til udvendigt træ gelændere. Normalt, er der et minimum højde krav. Derudover kræver de fleste regler en maksimal afstand mellem balustre, som er de lodrette komponenter mellem top og bund skinner. Der er også maksimale højde krav mellem dækket og bunden jernbane.

Øverste Rails

To af de mest populære materialer anvendes til fabrikation af de øverste rails komponenter af træ gelændere er 2-af 4-tommer og 2-af 6 tommers planker. Bestyrelserne kan anbringes lodret langs den smalle kant eller vandret, den flade side. Til mere holdbart træ gelændere, brug for 2 - 6-tommer tømmer. Du kan bruge en router til møllen håndlister til at skabe nok hældning for vand at dræne. Fræsning de øverste rails vil ikke kun reducere vedligeholdelse og øge rails' modstand mod rådner op, men det vil også forbedre udseendet af træ gelændere.

Der er mange ser du kan opnå med håndlister. For eksempel, bygge en kontinuerlig top jernbane ved at lægge tømmer fladt hen over toppen af en serie af stillinger. Håndlister har Fremspringende ender indlæg. Fremspringende afslutning indlæg er simpelthen 4-4-tommer (eller 6-by 6-tommer) stillinger, er 3 eller 4 inches højere end de indvendige indlæg støtte den top jernbane. Dette design giver en stærkere jernbanetransport. Du kan også fremstille en Håndliste design hvor hver andet eller tredje indlæg strækker sig over gelænderet

Bund skinner

Normalt, 2-4-tommer tømmer bruges for at fabrikere bunden jernbane af udvendige gelændere. Planken kan hakkede ind i stillingen eller fastgøres med søm eller skruer. Hvis skinnen er angivet vandret, er årlige vedligeholdelse nødvendigt fordi vand vil akkumulere på skinnen. Du kan facet kanten af brættet for at eliminere den flade overflade og tillade vand at flyde fra skinnen. Beveling kanterne også giver bunden jernbane en nice udseende.

Balustre

Generelt, 2-af 2-tommer tømmer bruges til opdigte balustre, som kan være fra 32 til 48 inches i længden. Der er tre grundlæggende designs du kan bruge uden behov for særlige værktøjer eller færdigheder: firkantede ender, skrå nederst eller skrå i begge ender.


© 2020 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com