DIY færdige kælder

September 4

Kælderen i dit hjem giver dig ekstra plads til at opbevare dine ejendele eller til tilføjer et værelse, som familien kan nyde. Når du planlægger at afslutte din kælder, skabe et boligareal til din familie, der øger mængden af brugbar diskplads i dit hjem.

Planlægning

Det første skridt i din kælder afsluttende projekt planlægning. Når du planlægger projektet kælderen, er det mest oplagte at beslutte hvad du vil gøre med rummet. De forskellige anvendelser vil kræve forskellige valg i materialer og designideer. For eksempel, hvis du planlægger en hjemmebiograf, vil der være elektriske krav til udstyr, og et hjemmekontor vil kræve telefonlinjer og ekstra stikkontakter for kontorudstyr. Når du planlægger et barns legerum, udbetales mere opmærksomhed til gulvbelægning og sørge for, at rummet er sikkert for børn at lege.Afmåle det område, hvor du vil afslutte rummet. Lave skitser af værelse og plan, hvor du vil placere møblet og andre genstande. Måle loftshøjder og omfatter enhver kanalsystem i målingerne. Disse skal være en del af den samlede efterbehandling plan.Ved fastsættelsen af planen for din kælder lakering, kan der arbejde, der vil kræve en entreprenør, som en elektriker til at wire kælderen for dig. Tage til efterretning af enhver form for arbejde, der kræves, at du ikke er komfortable gør i dit hjem. Overvej de værktøjer, du skal bruge til arbejdet og omkostningerne ved materialerne. Du vil også kræve en bygge tilladelse til at konstruere den færdige kælderen i dit hjem.

Fugt i kælderen

Imprægnering beton gulve og vægge i kælderen, bør det første skridt, før du begynder at bygge i kælderen. Fugt i kælderen vil forårsage skade på møblerne og kunne fremlægge en form problem. Der er forsegling materialer, der kan anvendes på gulve og vægge i kælderen til at holde området vandtæt.

Gulvbelægning

En undergulvet er nødvendigt kælder i stueetagen, hvis du gerne vil have kælderetage at være varmere end den beton, der i øjeblikket eksisterer. Polystyren plader og krydsfiner er et egnet undergulvet, der er boret lige ind i den eksisterende betongulv. Med den træ undergulv, vil du kunne fastsætte enhver form for gulvbelægning materiale, som du ønsker for din kælderetage.

Vægge og lofter

Betonvægge i din kælder vil sandsynligvis ikke være plumb. Det betyder, at der vil være buler og ujævne overflader i betonen. Hjørnerne vil ikke have 90-graders vinkler samt. Du kan løse dette, vil du skulle bygge mure væk fra overfladen af beton vægge, hvis du vil have lige vægge i din færdige kælder.


© 2023 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com