DIY falske skuffer med Tilt-Out hængsler

February 12

Næsten alle køkken vasken underskabe har dem. Monteret lige under vasken på forsiden af disse kabinet er falsk skuffefronter, der matcher arbejde skuffer på de resterende køkkenskabe. Falsk skuffefronter er nødvendige som fuld størrelse skuffer ikke kan være monteret i kabinet på grund af den ekstra plads til at rumme køkken vasken skåle. Tilt-out hængsler kan installeres på en falsk skuffen front, giver adgang til den snævre plads foran vasken skåle for opbevaring af småting.

Instruktioner

•Åbn kabinet døren under vasken til at få adgang til bagsiden af falske skuffen front. Gøre blyant mærker langs kanten af åbningen bag falsk skuffe foran på bagsiden af skuffen front. Løsn de fastholde skruer på beslag på bagsiden af den skuffe foran med en stjerneskruetrækker hovedet skruetrækker. Holde skuffen front fra at falde ved at holde den med den ene hånd, mens du er færdig med at fjerne skruer med din anden hånd. Fjern skuffen front fra kabinettet. Fjern de resterende skruer i parentes. Fjern beslagene fra skuffen front åbning i kabinettet.

•Anbring, en tilt-out hængsler på den ene side af skuffen forreste åbning i kabinettet. Sikre forkanten af hængslet er selv med den lodrette flade af underskab. Gøre blyant mærker på kanten af åbningen gennem midten af slidsede skruen monteringshuller i hængslet. Fjerne hængslet for nu.

•Kontrollér små smilehuller på blyant mærker med et søm bankes med en hammer så at hængslet bevarer skruer vil tråd i skoven lettere. Flyt hængslet og drive de fastholde skruer med Phillips skruetrækker. Gentag for at installere hængslet på den modsatte side af åbningen.

•Anbring skuffe foran på skabet. Line op blyant mærker på bagsiden af skuffen front med kabinettet åbning for at sikre, at det er i sin oprindelige position. Gøre blyant mærker gennem midten af slidsede monteringshullerne på hængsel på bagsiden af skuffen front. Fjern skuffen front fra kabinettet for nu.

•Kontrollér små smilehuller på de blyant mærker, der betegner skrue hul steder på bagsiden af den skuffe foran med et søm slog med hammeren. Flyt skuffen front og drive de fastholde skruer gennem hængslet monteringshuller og ind i bagsiden af skuffen front med Phillips hoved skruetrækker.

•Test driften af tilt-out hængslerne ved at trække ud på den øverste kant af skuffen front. Løsne skruerne hvor hængslerne fastgøre skabet eller skuffen front justering er nødvendig. Skub skuffen front som slidset monteringshullerne giver mulighed for at foretage mindre justeringer. Stram skruerne.

Tips & advarsler

  • En opbevaring bakke kan monteres på indersiden af den skuffe foran med skruer. Følg anvisningerne, der følger med bakke for korrekt installation.

© 2021 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com