DIY Faux finish bruge brunt papirposer

December 2

DIY Faux finish bruge brunt papirposer

Brunt papirposer er en af de mest økonomisk og billig produkter til at skabe en imiteret læder finish. Tilsætning af ægte læder på vægge eller gulve ville utvivlsomt koster en arm og et ben. Brunt papirposer kan købes i dit lokale supermarked for blot et par dollars. Du kan også bede om papirposer i stedet for plastik poser som du tjekker. Jo ældre tasker ser, jo bedre bliver din imiteret læder finish.

Instruktioner

•Klar dine vægge ved at fjerne alle søm, skruer og billede bøjler. Glat ud nogen ru overflader med et stykke sandpapir. Hvis det er relevant, fjerne sokler, vindue beklædning, døren beklædning og kroneformen. Vaske ned vægge med en husstand rengøringsmiddel til at fjerne enhver fedt eller grim, der har hobet sig op gennem årene. Sørg for, at væggene er grundigt tørre.

•Figure ud af, hvor mange tasker du bliver nødt til at dække overfladen af din væg. Bruge et par saks til at skære en brun papirpose i et fladt ark. Brug et målebånd til at måle posen. Bruge målinger til at bestemme kvadrat inches af taske (længden ganges med bredde). Måle den mur, du planlægger at dække og bestemme kvadrat inches for det så godt. Bestemme, hvor mange tasker du bliver nødt til at dække din væg ved at dividere den kvadrat inches af posen af den kvadrat inches af muren. Rive op din brune papirsposer. Rippe dem i stykker af enhver størrelse og hvilken som helst form. Husk på, jo mindre du gøre stykker, jo mere tid det vil tage for at anvende dem alle på din væg.

•Mix op tapet lim i en spand. Brand lim betyder ikke noget. Bruge en pensel til at anvende lim på et stykke brunt papir taske. Start i midten af væggen og tryk stykket papirpose på plads. Bruge din pensel til at anvende mere lim på toppen af posen til at sikre, at det klæber til væggen. Fortsæt denne proces indtil hele væggen er dækket med brunt papir taske stykker. Overlap hvert stykke lidt, således at den underliggende væg ikke viser igennem. Tryk ud eventuelle luftbobler, der dukker op. Du kan gøre dette med hånden eller en tapet squeegee. Brug en hobbykniv til at skære rene linjer omkring væggen kanter.

• Lad imiteret læder brun papir taske væggen der dækker tør. Brug en pensel til at anvende pletten på væggen for at opnå en mørkere farve. Tillad penselstrøg til at gå i flere retninger. Anvende lak på poser til en skinnende finish. Geninstallere sokler, vindue og dør tarme og kroneformen.

Tips & advarsler

  • Overvej at bruge samme teknik på gulve.

© 2019 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com