DIY fisk Tank stå

April 24

Et akvarium er ofte centrum for opmærksomhed i et rum, da de fleste folk er fascineret af fisk. I betragtning af den akvarium betydning i indretningen af et rum, er det vigtigt at have en robust endnu fashionable stå for dit akvarium til at hvile på. Du kan bygge en selv, tilpasset til størrelsen af dit akvarium.

Instruktioner

•Measure både længde og bredde af dit akvarium. Du skal designe din stand til at være stor nok til akvariet til helt og holdent passer på den stå overflade uden akvarium kanterne strækker sig over siderne.

•Vælg et materiale til din fod. Fyr virker godt, men afhængigt af din indretning, kan du vælge hvid eg med en valnød pletten, ahorn med en cherry finish, eller enhver anden kombination. Vælg et træ og en finish, der passer til din smag.

Dyrknings fyldt vægten af dit akvarium. Konsultere din akvarium instruktioner for disse oplysninger. En lille tank (15 gallon, 20 af 10 af 18 inches) vil have en fyldt vægt af ca 170 £. En mellemlang tank (29 gallon, 30 af 12 af 18 inches) slutter op omkring 330 lbs. En stor akvarium (150 gallon, 72 af 18 28 inches) vejer en imponerende 1800 kg. Det står beskrevet i denne artikel er ikke anbefalet til enhver tank tungere end 500 lbs.

•Measure højden på som du gerne akvarium at sidde. Husk på dit behov for at nå toppen af akvariet regelmæssigt for fodring og rengøring.

•Subtract 5/8 tommer fra den samlede højde, du ønsker. Cut fire ben til at længde. Benene skal være lavet af stock måle mindst 1 1/2 af 1 1/2 tommer. Hvis du har en drejebænk og kan slå benene ind i et moderne design, vil den ekstra indsats gøre standen ser fancy. Bruger en tabel saw, skære den stå overflade stykke fra dine 5/8-inch bord. Bruge dimensioner bestemmes i trin 1.

•Lay ud af, hvor du ønsker ben skal placeres. Ideelt bør den stå overflade udhæng benene af mindst to inches på alle sider. Når ben positioner er mærket på undersiden af den stå overflade, måle afstanden mellem dem. En stabiliserende stykke træ måle mindst 1 tommer med 3 inches skal skæres til alle fire sider. Hvis det ønskes, kan du lægge ud en dekorativt mønster for disse stykker og skær med en rulle så.

•Drill pind huller i både stativ ben og stabiliserende materiel, 1 x 3 tommer. Anvende trælim til huller og indsætte pløkker skåret fra 1/4-inch dyvel. Klemme og giver mulighed for at indstille. Brug metoden samme lim og pind til at vedhæfte den stå overflade til benene.

•Sand din stand. Begynde med 60 sandkorn før skrider til 80 og 120 grus papirer. Når hele stativet har været slebet med alle tre gryn, pletter og lak stå eller male det, hvis du vælger. Hvis du vælger at pletten og lak, kan du følge den første lag lak med en let slibning med 120 grus, før du anvender en anden frakke af lak.

Tips & advarsler

  • Skitsering din rulle arbejde på papir kan først spare tid og frustration. Gemme skabelonen, som det vil være nødvendigt for alle fire stabilisator stykker.
  • Hvis din stand er særligt høj, kan det være nødvendigt at tilføje andre stabiliserende stykker længere ned den stativ benene.
  • Tag altid korrekte sikkerhedsforanstaltninger, når ved hjælp af elværktøj.
  • Test din fod inden du begiver dig dit akvarium på det. Brug noget af sammenlignelige vægt, som ikke vil splintre og spill gallons af vand.
  • Jo større dit akvarium, den tungere din stock stykker bør være. Hvis dit akvarium vejer over 500 lbs når fuld, skal du bruge 2 x 2 tommer stykker i stedet for 1 1/2 x 1 1/2.

© 2019 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com