DIY flad vinger til en vindmølle

December 12

DIY flad vinger til en vindmølle

Opbygge din egen vinger til din vindmølle, ved hjælp af træ, der tilbyder en høj styrke / vægt-forhold og er let tilgængelig og billig. Med disse træ blade, forventer din vindmølle til at begynde at dreje ved lave vindhastigheder (mindre end 5 mph) og hurtigt tage fart.

Du kan bruge en bred vifte af letvægts woods, som kan modstå forfald og minimal værktøjer. Hvis du er ordentligt færdig og vedligeholde dine vinger, vil de vare i årevis.

Instruktioner

•Decide hvor store dine vinger skal være, som blade har en indflydelse på hvor meget energi en vindmølle kan producere. Ifølge OtherPower.com, 10-mund-diameter maskiner vi bruger disse vinger på ofte producere over 1.000 watt i vind under 30 mph, og de synes ganske rimeligt i lavere vindhastighed.

•Taper træ stykker så at vingerne bliver smallere på spidsen, end de er i nærheden af deres rødder, ved hjælp af en hånd sav.

•Brug band så for at gøre vingerne tyndere på deres spids, end de er i deres rod.

•Carve vinger med en hånd så. Oprette en buet kant, kendt som forkant på venstre side af bladet, mellem rødder og spidsen. I højre side skal være lige.

•Brug et fly til at justere tykkelsen af forskellige dele af klingen. Den tykkeste del af bladet skal være 1/8 af bredden af bladet. Også, den tykkeste del af vingen bør være en afstand af 1/3 af den klinge bredde fra forkant--med andre ord, hvis bladet var 6 inches lang, så den tykkeste del bør forekomme 2 inches i fra kanten, og det bør være omkring 3/4 af en tomme tyk.

•Finish vinger. Du kan købe træ finish fra en hardware butik. Alternativt kan du male dine vinger. Enten finish eller maling vil give slid beskyttelse. Du er nu klar til at samle din flade knive i en rotor hub.


© 2020 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com