DIY flise forsyninger

September 15

Om flise kræver et par grundlæggende værktøj--målebånd, blyant, kridt snap linje (for layout)-- og en masse af specialiserede ones. Du vil har brug for højt specialiserede materialer til processen. Generelt, du kan opdele listen levering i 3 kategorier: det underlag, flisebelægning fase og fugning-fase. Timing en fremtrædende plads i at behandle, så få alt hvad du behøver på stedet før du begynder at undgå, for eksempel, kører for at købe en svamp, mens overskydende injektionsmørtel tørrer på flise ansigt.

Underlag

Cement board---hovedsageligt en meget hård version af drywall---vil give din bedste underlag mulighed for de fleste flisebelægning projekter. En 1/2-inch-thick cement board lag over dit gulv eller undergulvet vil give nær beton styrke, forhindrer bevægelse og fliser revner. For at lægge det, skal du Carpenters lim, drywall skruer og screwgun, samt en barberkniv kniv til at score og snap til nedskæringer. Du vil derefter sprede tynd sæt mørtel fladt over sømme mellem cement board ark til at give en glat, ubrudt overflade for flisen.

Flisebelægning

Dine 2 store beslutninger i flisebelægning materialer inddrage hvordan man skære fliser og hvordan til at overholde den. Du vil finde mange måder at skære fliser, for det meste afhængig af typen af flise. Den letteste metode at bruge en score og snap flise kutter, som fungerer fint til lige nedskæringer på keramik og andre fremstillede fliser, men virker ikke godt for naturlige sten materialer såsom marmor eller granit, fordi linjerne har tendens til ikke at bryde renlig. For disse materialer, overveje at leje en våd sav. Thinset mørtel er normalt den foretrukne metode til gulv fliser installation, mens mastic eller flise lim virker bedre for vægfliser (det gør dem mindre tilbøjelige til at glide ned, før det tørrer). Enten måde, sprede limen med et hakket murske.

Fugning

Dybest set omfatter en form for mørtel bruges til at udfylde linjerne mellem fliser injektionsmørtel generelt sand som en ingrediens; Hvis du har meget tynde fugerne (som i granit flise installation), men du vil bruge "unsanded '' injektionsmørtel til at fylde revner mere jævnt. Du skal bruge en spand og spartel til at blande det, samt en injektionsmørtel "float '' (en flad gummi murske) at anvende det på overfladen. Efter ansøgning, skal du bruge en svamp til at tørre ned i overfladen. Efter injektionsmørtel sæt, forsegle det med en flydende cementmørtel sealer, som du kan købe i en flaske, toppet med en lille svamp applikator til let dækning.


© 2021 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com