DIY flydende natbord

November 4

Mens de fleste sengelamper hviler helt og holdent på gulvet, synes nogle at svæve, fastgøres til væggen i stedet. Dette usædvanlige arrangement giver dig mere gulvplads og låner en kreative udseende til dit soveværelse. Oprettelse af en flydende natbord er en forholdsvis nem projekt, med den vigtigste del er brugen af væg ankre at forhindre natbordet går ned på gulvet midt om natten.

Instruktioner

•Klippe fem stykker af træ til de forskellige stykker af den flydende natbord — en 18 x 18 tommer top, en 18 x 18 tommer bund, to 4 x 18 tommer sider og en 4 x 18 tommer tilbage.

•Paint træ, giver indersiden af bagsiden en lidt mørkere nuance end de andre stykker. Søm de fem stykker sammen, danner en åben-fronted kasseform.

•Søge for enhver støtte træ studs bag væggen hvor du installerer dit flydende natbord, ved hjælp af en stud finder, hvis en stud er bekvemt placeret, markere dens placering på væggen med blyant.

•Drill pilot huller nær toppen af indersiden tilbage stykke. Hold natbordet mod væggen, ved hjælp af en plan for at sikre det er lige. Markér positionen af de pilot huller på væggen med en blyant, placere et hul over stutteriet tidligere markeret, hvis nogen.

•Drill huller på holdning præget ind i væggen. Indsæt en væg anker i nogen huller, der ikke er placeret over en stud og trykke det i stramt med en hammer. Holde natbordet på plads igen og skru den på plads.


© 2019 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com