DIY flydende trapper

March 24

Dem, der værdsætter minimalistisk design vil måske installere flydende trapper, som typisk har åben risers og ikke har synlige støtte under trin. Disse iøjnefaldende trapper tilføje visuelle interesse for et hjem med deres moderne design. Før du kan bygge flydende trapper, tjekke med din lokale bygning office.

Instruktioner

•Indstil ud hvor mange trin skal du ved at måle den samlede stigning af trappe fra jorden til toppen. Bestemme riser højde ønskede, baseret på kodens krav. Generelt den maksimale højde på en trappe riser bør højst 7 inches og et minimum af 4 inches, men din landestandard kan afvige. Opdele den samlede stigning af riser højden til at finde ud af antallet af trapper du vil installere.

•Sæt bundpladen og bjælken foroven plade til center støtte rør. Pladerne er de flad metal diske, der forbinder lang cylindrisk støtte rør til gulvet og toppen af trappen åbning eller trappe godt. Bolt top headeren plade til brønden åbning 1 tommer ned fra det færdige gulv af boring pilot huller og sikring af plader med bolte. Bundpladen bør ned, når du installerer header plade. Position center støtte rør så den er parallel med den tilstødende væg og bolt bundpladen på gulvet ved boring pilot huller og sikring med lag bolte.

•Sæt stål slidbane understøtter i forudbestemte riser højde ved at skubbe den låsning ærme op fra nedenunder center støtte. Fastgør med hex hoved Stålbolte og placere en lås skive og hex møtrik over bolten. Spænd med fingrene, angive den nøjagtige riser højde, og spænd med en skruenøgle.

•Sæt træ slidbaner med nederste bagkant rører midten støtte rør. Træ slidbaner bør være centreret over midten støtte rør. Fastgør træ slidbaner på plads med panhoved skruer fra neden. Installere rækværket ved at indstille toppen og bunden 1 tomme firkant stål spindel mindst 2 1/2 inches i fra siden af trinnet og centrere det på mønsterdybde. Brug flad-head træskruer til sikre spindler til træ slidbaner.

•Bolt Håndliste til toppen og de nederste spindel med hex-head slidset selvskærende skruer. Bruge en boremaskine til at lave huller i stål Håndliste og en topnøgle for installation.

Tips & advarsler

  • Bruge et "rise og køre" diagram til at få en idé om hvor mange trin skal du.
  • Pletten eller seal træ slidbaner før installation.
  • Inspicere tæthed af møtrikker og bolte årligt for sikkerhed.

© 2019 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com