DIY flytbare Backsplash

August 23

Tilføje en ny backsplash til dit køkken kan forbedre udseendet af dit køkkenområde samtidig også matcher den overordnede tema og indretning af dit køkken. Flytbare backsplashes tillade dig at eksperimentere med forskellige design snarere end at blive hængende med en varig mønster eller arrangement. Skifte ud flytbare backsplashes er også en enkel proces, så du ikke behøver at bekymre dig om at vælge den perfekte backsplash din første tid omkring. Af pre montering din backsplash, kan du hænge den i dit køkken ligesom du ønsker en regelmæssig billedramme.

Instruktioner

•Purchase et ark af 3/8-inch spånplade eller krydsfiner. Brug et målebånd til at få de dimensioner, som du gerne vil have din nye flytbare backsplash og bruge en rundsav til at skære krydsfiner til en passende størrelse.

•Purchase et sæt af glaserede fliser, der matcher udseendet af dit køkken. Glaserede fliser vil bidrage til at beskytte mod fedt og andre uønskede materialer, der kan plaske op mod væggen, når du laver retter eller rengøring.

•Brug flydende negle eller en kraftfuld epoxy materiale til at lime fliser til krydsfiner. Sørg for at følge producentens anbefalinger, når du anvender flydende negle eller epoxy.

•Tillad fliser til tørre. Fastgør straphangers på bagsiden af backsplash. Hænge backsplash på et sæt af 100-pund væg bøjler eller blot magert det mod din køkken væg.


© 2020 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com