DIY fodbold soveværelse dekoration

December 2

Fodbold gør folk gøre skøre ting, fra male deres kroppe og udsætte dem i frigid vejr til anmodende en trøje fra deres favorit hold placeres i deres kiste, når de dør. Folk, der elsker fodbold dette meget vil foretrække at have fodbold gennemsyre alle facetter af deres hjem, herunder i soveværelset. Udsmykning et soveværelse i en fodbold motiv er muligt uden indbydende trænerstaben over for en stimle sammen.

Instruktioner

•Paint vægge i farverne på dit favorit hold. For eksempel male to vægge blå og to vægge guld hvis du er en University of Michigan fan. Du kan også repræsentere en rivalisering i dit maleri. For eksempel, kontrast Green Bay Packer grøn og gul på to vægge med Minnesota Vikings lilla og hvid på to andre.

•Carpet værelse i en frodige grønne til at repræsentere en fodboldbane. Du kan placere en fodbold i midten af rummet på en tee, at simulere starten af et spil.

Hæng plakater på din væg, der repræsenterer dit favorit hold og spillere. Sted modsatrettede spillere på væggene står over for hinanden.

•Sæt din bedste trading kort i rammer rundt i lokalet. Vælg kort, der viser din favorit spillere i mindeværdige actionbilleder eller rejser.

•Find lagner og tæpper, der repræsenterer dit favorit hold eller fodbold i almindelighed. Købe flere sæt, så du aldrig behøver at udholde kedeligt ark igen.


© 2021 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com