DIY folde udarbejdelsen skrivebord

October 10

DIY folde udarbejdelsen skrivebord

Udarbejde tabeller er en specialiseret tabel, der oprettes for arkitekter og rådgivende ordførere. Disse tabeller er vinklet fra front til tilbage for at aktivere quick, obstruktion gratis udarbejdelsen af projekter. Udarbejde tabeller kan være dyrt, hvilket er grunden til at skabe din egen udarbejdelse skrivebord er en omkostningseffektiv mulighed for færdiggøre jobbet. Denne opgave kræver mindre forsamling og nøjagtige målinger til at fuldføre.

Instruktioner

•Åbn én falsning tabel ben kit. Skub en 18-tommer del af PVC-rør over bunden ender. Lægge benet forsamling på gulvet og skubbe PVC hele vejen op benene indtil du nå kurven. Drive 3 i 1,5-tommer skruer, jævnt fordelt langs længden af PVC-rør, hvor den metal ben er indsat. Der vil være en 8 - 10 tommers længdeforskel mellem metal og PVC ben.

•Sæt 36 x 42 tommer krydsfiner på en flad overflade. Krydsfiner bør placeres, så den kører 42 inches fra venstre mod højre, og 36 inches væk fra dig. Måle i 8-tommer fra hvert hjørne langs de 36-tommer kanter. Dette vil afgøre centrum 20 inches og påvise hvor du kan vedhæfte ben forsamlingen. Markere hver 8-tommer måling med en blyant.

•Sæt justerbare ben-kit med PVC benet fastgjort, således det er tættest på den øverste kant eller kant længst væk fra dig. Line top forbindelsen på benene med de to 8-tommer mærker. Dette sikrer, at benene vil blive knyttet direkte i centrum. Køre en 3/4-inch skrue gennem hvert hul i ben mounts.

•Anbring de justerbare arme på den under side af bordet, og derefter drive en 3/4-inch skrue gennem hvert hul i de justerbare arme.

•Gentag trin 3 og 4 med den anden justerbare ben kit, er således at benet med PVC knyttet tættest på bagkant, løber parallelt med den første kamp. Brug en boremaskine til at knytte begge sæt af ben.

•Anbring tabellen udarbejdelsen med højere benene bagpå og kortere ben tættest på dig. Tabellen udarbejdelse vil stå i en vinkel, gør det muligt arkitekter at udarbejde med lethed.

•Dæk hele oversiden af krydsfiner med gummi cement, og derefter rulle på arket Vyco. Tryk på arket Vyco på krydsfiner til at fastgøre den. Bruge din arm til at fordele trykket over hele overfladen.


© 2023 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com