DIY fremstillede sten

February 5

DIY fremstillede sten

Forarbejdede sten er blot en bestemt type af Portland cement, der er blevet gjort til at ligne specifikke former for stenbrud-cut sten. Det bruges i placeret af ægte sten i terrasser og sidespor, men er meget billigere og ofte lettere at installere. Hvis du overvejer at installere eller oprette fremstillet sten, bør du vide at installation teknikker er anderledes end rigtige sten og kræver forskellige værktøjer.

Installere fremstillet sten

Først skal du vælge typen og kvaliteten af fremstillede sten, som du vil bruge. Mest forarbejdede sten er simpelthen cement blandet med sand og grus som almindelig cement, men med lidt forskellige materialer. Pigmenter er føjet til at give det farve og tekstur af en bestemt type af sten, og de mest høj kvalitet versioner har pigment indført til hele blandingen, så det ser stadig autentisk hvis stenen revner eller pauser.

Påtager du kan behandle sten som ægte rock: du skal installere det mere som om du ville beton fliser. Real murværket er typisk stablet med mørtel til form mure og volde, mens flise er sat mod en base væg ved hjælp af en stærk lim blandingen. Bruge en cement stuk blanding til at obligation de fremstillede sten til vægge, og sørg for stuk blandingen er frisk og har ikke begyndt at hærde når du begynder at bruge det. Et stærkt bånd er vigtige til fastgørelse af stenen til vægge. Hvis du lægger en gårdhave, kan du behandle den fremstillede sten ligesom flise eller løs beton fliser.

Ved hjælp af fremstillede sten teknikker på beton

Hvis du ikke vil købe fremstillede sten, er der flere muligheder for at anvende fremstillede sten ser på beton. Du bør forsøge at gøre, når først lægge beton. Bruge måtter eller fjer frimærker til at skabe design i delvist hærdet beton, danner det til flise-figurer, der ser mere realistisk end en ren betongulv. Efter betonen er helt tørret, bruge en syre pletten til at give det farve og mønster af en ægte sten. Flere forskellige slags syre pletten er tilgængelige, afhængigt af den ønskede effekt. Du kan også bruge en blanding af maling og linolie oprette marmor-lignende effekter. Afslut ved at tilføje et lag af beskyttende fugemasse. Hvis du ikke har noget der dækker gulvet med en epoxy-harpiks, kan du vælge epoxy med farveadditiver at lag beton med mange forskellige designs.

Hvis du har en ældre betongulv, bliver så det ligner sten meget vanskeligere. Du bliver nødt til at fratage beton af nogen tidligere farver og fugemasser, så Forsegl gulvet efter tilsætning af syre pletten. Når betonen har tørret, er det for sent at føje enhver flise eller tekstur mønstre.


© 2020 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com