DIY fuger omkring keramiske fliser

November 27

DIY fuger omkring keramiske fliser

At sætte fuger omkring keramiske fliser udgør en relativt simpel opgave som kræver kun et par skridt. Selv så, vil dette projekt tage et par dage eller endda et par uger. Det er fordi du skal injektionsmørtel dine fliser og derefter tillade injektionsmørtel til at hærde før du fuldfører denne opgave. Når du køber forsyninger, være sikker på at vælge en farve til injektionsmørtel, der svarer til dine fliser. Skødesløshed i dit valg af farver kan føre til et permanent beskidt udseende gulv.

Sprede injektionsmørtel

Bland injektionsmørtel og sprede det over en lille del af fliserne. Gøre dette med en polstret injektionsmørtel float, en håndholdt værktøj specielt lavet til sprede injektionsmørtel. Du kan normalt købe en af disse på det samme sted, hvor du købte injektionsmørtel. Isenkræmmere og hjem forbedring butikker bære polstrede injektionsmørtel flåd. Tvinge injektionsmørtel ned i leddene mellem de keramiske fliser ved at trække din injektionsmørtel float diagonalt over afsnittet gulv. Ikke spredt injektionsmørtel langs inventar eller mellem gulvet og væggen.

Når du udfylder alle leddene, skrabe ekstra injektionsmørtel ud på gulvet. For at gøre dette, trækker flyde langs de samme områder diagonalt igen, denne gang i en vinkel. Vær omhyggelig med ikke at grave ind i nogen af leddene, sà ¥ du ikke fjerne fuger, som bør blive sat.

Rengøring

Når du skraber off alle de overskydende fugemasse, ren gulvet før injektionsmørtel tørrer på enhver overflade områder. Brug en fugtig svamp, skylning regelmæssigt for at holde den ren for hele processen. Efter rengøring af fliser, skal du køre svampen over de injicerede linjer, så injektionsmørtel er en smule under overfladen af flisen. Ikke grave for dybt, fordi det skal være kun lidt under niveau.

Den sidste fase af projektet i løbet af denne dag indsats, gøre en sidste tørre ned med en fugtig svamp. Fortsæt skylning det regelmæssigt under denne sidste fase. Lad nu injektionsmørtel sat for et par dage til at tørre og hærde.

Færdiggøre din fugning projekt

Efter injektionsmørtel er hærdet, skal du bruge caulking udfylde områder langs inventar og mellem gulv og væg. Vælg caulking stof der ikke sammenstød i farve med fliser eller injektionsmørtel. Brug en blød, fugtig klud til at rengøre og glat caulking, når du er færdig med at anvende det.

Når du er sikker på, at fuger omkring din keramiske fliser er helt hærdet og sæt, anvende en sealer. Bruge cementmørtel sealer mest hensigtsmæssigt for typen af keramiske fliser du har købt. Også afhængigt af flise, vil du lægge sealer enten kun på leddene eller over hele flisebelagt område. Check fabrikantens anvisninger eller spørge sales associates på den placering, hvor du har købt en flise. Endnu en sealer tørrer, din fugning projektet er afsluttet.


© 2020 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com