DIY Garage gulv belægning

March 4

Omkostninger og mængden af arbejde, der kræves afgørende faktorer når du vælger hvilken type af garage gulv belægning du ønsker at installere. Stand og alder af din nuværende gulv vil påvirke det endelige udseende. Vinyl fliser og måtter findes, men der er flere muligheder for holdbare belægninger kan du anvende dig selv.

Teste gulvet for belægninger og fugt

Kontrollere, hvis dit gulv var tidligere belagt. Hvis vandet perler når du hælde nogle på det, er der en belægning eller fedt på den. Test for at se, hvor godt den tidligere belægning bundet til gulvet ved at gøre et X-formet snit gennem belægningen med en skarp kniv og derefter anvende gaffatape, at trykke det ned fast og fjerner den. Hvis bits af belægningen sidder fast til mere end 10 procent af båndet, belægningen er ikke længere limning godt og bør fjernes. Test for fugt ved at tape et lille stykke af landskabsarkitektoniske plast til gulvet med gaffatape. Lade det der for et par dage, og derefter kontrollere, om kondens på bunden overfladen af plast. De fleste belægninger er ikke anbefales til gulve, der indeholder fugt.

Forberede gulvet

Hvis der er fedt eller olie på dele af gulvet, vaske det af med et vaskemiddel, der er designet til dette formål og prøve det igen. Vaske det igen hvis vandet stadig perler på de områder, hvor fedt var til stede. Hvis du vil fjerne en forkert agglomererede belægning, bruge en industriel gulv skraber eller leje en maskine fra en hjem forbedring butik, som vil hjælpe dig prep gulvet. Læs de instruktioner, der kommer med din belægning for at se, om en syre ætsning er nødvendige. Få gulvet rent og ordentligt forberedt er det vigtigste skridt. Må ikke springe nogen del af det, hvis du vil en kvalitet resultatet.

Vælge den bedste løsning

Har du flere muligheder for belægninger til din garage gulv. Den billigste er en latex gulv maling. En ulempe ved denne mulighed er at det kan være mindre holdbare, men du kan øge holdbarheden ved at sikre dit gulv er tilstrækkeligt forberedt. Konkrete pletter er en lidt dyrere løsning. Disse optages i betonen, og som træ pletter, lad pletter og teksturer på gulvet viser gennem. En farves gulv brug en akryl finish frakke til at beskytte det, men det kan ikke gøre det holdbart nok, afhængigt af din brug af garagen. Den næste dyreste valg er epoxy maling. Disse sælges ofte i et kit, der også indeholder kemikalier for at prep gulvet, og kommer som regel med flager, der giver gulvet et flerfarvede udseende. Epoxy belægninger kan oprette en meget slidstærk overflade, hvis ordet er korrekt prepped. En anden, endnu mere holdbare løsning, er polyurethan, som beskytter bedre selv end epoxy gulv, men det kan ikke anvendes direkte på beton. Det kan bruges som en top belægning ud over epoxy, men det tilføjer til prisen.


© 2020 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com