DIY: Garage varmelegeme

December 6

En garage kan få temmelig koldt, især i klimaer, der har under frysepunktet overvintrer. De fleste værksteder er ikke opvarmet og har ingen kanaler, der sender varme i dem som værelser i resten af huset på grund af udgiften. Men hvis du kan lide at arbejde i din garage om vinteren, du uden tvivl ønsker at har nogle varme. Der er nogle DIY garage opvarmning metoder, der er mere effektiv end at holde døren til huset åben.

Elektrisk Garage varmeapparater

En elektrisk garage varmeren er en fantastisk måde at varme din garage, mens du arbejder på din bil eller andre projekter. Denne vandvarmer kan kablet til dit hjem ledninger eller sluttet til en stikkontakt, afhængigt af hvilken model du køber. Varmeapparater er normalt monteret på væggen overhead, og de blast varme ned i garagen. En ulempe er det meste af varmen forbliver suspenderet i luften, så skal du have en velisoleret loft eller loft fan til at cirkulere varmen effektivt. De er elektrisk, så de kan være dyrt som godt.

Petroleum varmeren

En petroleum varmeren er sandsynligvis en mere effektiv måde at varme din garage. Petroleum varmeren er en simpel enhed, der kører på petroleum og skaber varme gennem en flamme. Typiske petroleum varmeren har ingen fan enhed, så for at fuldføre denne DIY garage varmer du bør også overveje ved hjælp af en standard hjem fan til at cirkulere varmen omkring i værkstedet. Petroleum bullet varmelegemer er formet som en kugle og har en fan enhed samt en petroleum flamme, der skaber varme. Disse kan være rettet mod et bestemt afsnit af garagen og vil varme blot ét område ganske effektivt. Tage til efterretning af Petroleum og elektriske priser når du vælger enten en elektrisk eller petroleum varmeren. Petroleum er generelt billigere. Brug ressource nedenfor for at se, som er mere omkostningseffektiv.

Shop varmeapparater

Hvis du ikke har noget imod at bruge et par hundrede dollars på din garage varmelegeme, prøve en af garage eller shop varmeapparater, der er lavet lige til opgaven. Disse er komplet varmeapparat enheder, der kan installeres i ca 4 kvadratfod af plads på dit gulv eller monteret overhead. Den mest almindelige mount ret til din loft med medfølgende beslag og monteringsdele. Enhederne er tvungen luft og gas. De kræver, at du installerer udluftning rør, som kan sendes gennem et vindue (vandret udluftning) eller gennem loftet (lodret rør udluftning). Denne vandvarmer installation kræver lidt mere arbejde, men det varmer hurtigere og for færre penge.


© 2022 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com