DIY: gårdhave

September 26

DIY: gårdhave

En gårdhave gør dit hjem synes mere indbydende, tilbyde et sted for dig og dine gæster at sidde udendørs og nyde frisk luft og naturlige omgivelser uden at sidde midt i en mudret værftet. Mange mennesker ser efter disse udendørs rum, når de køber et hjem og tilføje en gårdhave til dit hjem ikke kun giver dig med et område til underholdende, men også øger værdien af dit hjem, især hvis gårdhaven ikke har revner eller store skader. Opbygning af en gårdhave virker som et tidskrævende projekt, men det bør faktisk tage en uge eller mindre at fuldføre.

Instruktioner

•Excavate webstedet gårdhave ved at fjerne fire inches af jord fra området. Placere de fordrevne jord og græstørv i en trillebør nemt indkøbskurv væk som nødvendigt. Kontrollere niveauet af webstedet og fjerne yderligere jord som nødvendigt.

•Fyld udgravede område med en to tommer lag af knust sten til at tjene som udgangspunkt for din terrasse. Glatte grus for at producere en plan overflade. Våd den knust sten og pakke det ned helt ved hjælp af en jord sikret mod manipulation. Tamp den brede ende af jord sikret mod manipulation over det hele patio område at pakke den knust sten ned. Kontrollere webstedets niveau og anvende mere knust sten i lave steder.

•Mix et parti af klar mix mørtel med vand i en tom trillebør. Brug en haven hakke til at røre og blande mørtel for at fjerne enhver tørre klumper af pulver.

•Start i det ene hjørne af patio site og brug spade at anvende mørtel til knust sten i globs. Anvende nok mørtel for at dække en tre-af-tre-fods kvadrat.

•Indstil den første flise på plads i hjørnet af den udgravede site. Bruge en gummihammer og niveau til at trykke flise på plads så plan som muligt.

•Indstil den næste flise på plads. Forlade en halv tomme mellem den anden flise og først og glat mørtel i leddene med en jointer værktøj. Tørre eventuelle overskydende mørtel fra ansigtet af fliser, før det har en chance for at tørre.

•Gentag trin fire til seks indtil alle fliser er angivet inde i webstedet gårdhave. Tillad gårdhave til tørre i mindst 24 timer for at tillade mørtel hærde før kører tunge trafik over gårdhaven eller placere tunge havemøbler.


© 2022 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com