DIY Gas Range reparere fejlfinding

January 1

DIY Gas Range reparere fejlfinding

Grundlæggende fejlfinding kan løse fælles problemer med din gas range før de beslutter at gøre en tidskrævende og dyre service call, som din gas-serien er udviklet til at diagnosticere og vise fejl på sin Kontrolpanel. Opløsning type afhænger af, om apparatet blev for nylig købt og arbejder stadig ud første gang kinks, eller hvis problemet er persistente og kræver Avanceret fejlfinding til at løse problemet. Professionel service er obligatorisk for kontinuerlig problemer eller problemer, der kræver justering af gas, som uerfarne reparation kan resultere i alvorlig personskade eller skade på ejendom.

Instruktioner

•Kontrollér gas range strømkabel til at sikre, at det er forsvarligt tilsluttet i stikkontakten. Hvis stikket er sluttet korrekt, Sørg for den ikke er sluttet til en strømforsyning, der kan påvirke den række brænder ydeevne.

•Drej gas range omkring adgang til ryggen og sørg for spærreventil gas er slukket. Spærreventil er skubbet ud, når den er deaktiveret, og trykket ind, når aktiv. Når aktiv, er gas begrænset fra at få adgang til den vifte brændere.

•Drej overflade brænder drejeknapper til "Off" position og hold "Gas/kontrol Lockout" på betjeningspanelet i tre sekunder. Holde knappen lockout deaktiverer brænder lockout funktion, som er beregnet til midlertidigt deaktivere overflade-brændere.

•Tryk og hold "Bage" og "Varm" på kontrolpanelet til at justere termostaten. Tryk på "Bage" en gang og Skriv antallet grader for at sænke termostaten, eller tryk på "Bage" og indtast antallet grader for at hæve termostat med de indtastede tal.

•Tryk på "clear/Off" til at afslutte en funktion fejlkode vises på forsiden af ovnens Kontrolpanel.

•Åbn ovnen 's dør og tørre op store udslip i den ovn gulvet med en pudseklud til at fjerne rygning. Rygning opstår når ovnen forsøger at selv rense sin stærkt snavset interiør.

•Tryk "clear/Off" under den selv rense cyklus for at annullere cyklussen, og vente på ovnen til at køle ned til at åbne døren. Døren låses automatisk når den ovn indersiden er for varmt under selvrensende, og deaktiverer låsen, når ovnen er sikkert at få adgang til.

•Rengør overfladen brænderen riste med en fugtig rengøring klud for at fjerne oprustning. Akkumulerede oprustning fald flamme effektivitet og resulterer i ujævn madlavning.

•Kontrollér dit hjems fuse box for en blæst fuse hvis området ikke får magt. Den blæst sikringerne i sikringsboksen indeholder en sort eller røget udseende i den sikringen glas og skal udskiftes for at genoprette magten.


© 2021 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com