DIY: Gas saunaovn & komfur

August 26

DIY: Gas saunaovn & komfur

Saunaer kommer i to typer: våd og tør. I en tør sauna, din brændeovn varmer granit eller andre hårde klipper, som udstråler en tør varme i saunaen. I våde sauna, på den anden side hælde du vand over sten at oprette damp. Selv om der er ligheder, har hver type sauna nogle forskelle, når du opretter varmer med et gaskomfur. For våd sauna skal du beskytte ovnen fra vand.

Størrelse

Varmeovne til gas skal producere 1.000 britiske termiske enheder (BTUs) for hver 15 kubikfod af sauna plads. For eksempel, hvis din sauna er 10 fod lange af 6 fod bred og 7 fod høj, det har et volumen på 420 kubikfod (længden ganges med bredde ganget med højde). Sauna, store ville kræve et gaskomfur, der kan producere 28.000 BTUs.

Tørre saunaer

Du kan gøre en tør sauna i en række forskellige måder. Den enkleste måde indebærer at sætte sten i en metal kurv og indstilling kurv på toppen af ovnen. Sørg du bruge granit eller en anden type af Magmatiske bjergarter, fordi det ikke eksplodere når det opvarmes. Nogle andre typer af bjergarter kan have luftlommer. Som klipperne varme op, kan luften i lommen udvide og forårsage en tynd del i rock til at mislykkes, udløse en eksplosion.

Du kan også bygge stativer til at holde klipper på siderne af ovnen, ud over toppen. Dette tillader dig at sætte ekstra klipper på komfuret, stigende volumen og overfladearealet af rock udsættes for luft.

Våde saunaer

Selvom våde saunaer kræver den samme type af rock som tørre saunaer, skal du holde en række ting i tankerne, når man bygger en våd sauna rock-bedrift system. Den primære ting at indse, er, at nogle af det vand, du hælder på klipperne drypper gennem dem. Bruge en solid bund gryde med sider høj nok til at forhindre vand i at nå de gaskomfur. Hvis du bygger en rack med klipper ned langs siden, ud over den øverste rack, bruge solid metal for at kanalisere enhver vand, der drypper fra de øverste sten til sten på siden af ovnen.


© 2020 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com