DIY geotermisk varme

December 24

Et geotermisk system bruger jordbundens temperatur for varme og kølige rørledningsført vand. Vandet vender tilbage til en varme pumpe placeret indendørs, hvor det varmer eller køler kølemiddel inde i pumpen---meget gerne en ovn. De besparelser, der er genereret af et geotermisk system kommer fra det faktum at systemet simpelthen ekstrakter eksisterende varme fra jorden og aldrig skal generere varme. Et geotermisk system kan opvarme og afkøle en konventionel 2.000-square-foot hjem for så lidt som $1 pr. dag.

Systemet

Når du installerer en geotermisk system, skal du først overveje kompressoren. Indtil for nylig, repræsenteret kompressorer en væsentlig ulempe for geotermisk varme, fordi de kun opereres med én hastighed, hvilket gør dem ineffektive. Dog kompressor teknologi er meget avanceret, og du kan nu vælge mellem et enkelt - eller 2-trins kompressor, eller en scroll-kompressor, som bruger en kredser spole, der driver 30 procent mere effektivt end et stempel. Ud over kompressor skal du muligvis en modstand-varme gitter og en desuperheater. En modstand-varme gitter er dybest set en elektrisk modstand varmelegeme, der kan give kompressoren et ekstra skub på især kolde dage og kan vise sig nødvendige i koldere klimaer. En desuperheater er en anden kompressor beliggende i kompressor kabinettet, du opretter forbindelse til en elektrisk vandvarmer; Det kan give op til 60 procent af et hjem til opvarmning af vand. Kompressoren kabinet vil have en kontrolenhed tilsluttet det, der fungerer som en termostat og en system-overvågning enhed.

Dernæst skal du overveje loop systemkonfiguration. Typisk bygget af high-density polyethylen rør, vil loop konfigurationer have enten en åben eller lukket sløjfe. Lukkede kredsløb cykle ikke vand ud af systemet, og du kan installere dem vandret eller lodret. Et åbent loop cykler konstant vand ind og ud af systemet fra en brønd. Den mest almindelige installation er en horisontal system med lukket kredsløb begravet omkring 5 fødder under jorden, der kommer ind i hjemmet gennem fundamentet.

Gør det selv

Hele systemet beskrevet ovenfor er kendt som et jordvarme varmepumpe. For udstyr alene et jordvarme varmepumpe kræver en forholdsvis betydelig initialinvesteringer, og selv om systemet er teoretisk enkelhed, installation af et sådant system kan bevise en vanskelig opgave. Hver installation præsenterer sit eget sæt af udfordringer.

Du kan købe alle komponenterne til denne type system individuelt til mulighed for maksimal tilpasning, eller du kan købe hele kits fra producenter. Mange områder tilbyder klasser og certificeringer for at lære mere om jordvarme varmepumpe installation. Vigtigst, kræver denne type af installation en grundig viden om grundlæggende VVS og elektrisk arbejde; kun forsøge det hvis du har disse færdigheder. Du kan finde system kits, vejledninger og klasse skemaer online.


© 2020 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com