DIY geotermisk varmesystem

January 8

DIY geotermisk varmesystem

Geotermisk varmesystemer bruger temperaturen i jorden varme vand, der er sendes gennem en underground sløjfen konfiguration. Når vandet har passeret gennem den sløjfe, det vender tilbage til en varmepumpe placeret indendørs og opvarmer kølemiddel inde i pumpen. Ved at udnytte den ret konstant temperatur på jorden til at opvarme vandet kan spare du penge ved ikke at skulle varme den med elektricitet eller naturgas. Et 2.000-square-foot hjem kan blive opvarmet af en geotermisk system for omkring $1 pr. dag.

Systemet

De interne komponenter i et geotermisk system er kompressoren, kontrolenhed og system overvågning enhed og eventuelt en modstand-varme gitter og desuperheater. Den vigtigste del af systemet er kompressoren. Kompressorer har været en alvorlig ulempe for geotermiske systemer indtil for nylig, fordi de kun betjenes ved en enkelt hastighed. På grund af dette var de stort set ineffektive. Ny kompressor teknologi tillader imidlertid to hastighed kompressorer og scroll kompressorer, som bruger en 30-procent mere effektiv kredser spole i stedet for stempler. I de fleste geotermiske anlæg skal du også en modstand-varme gitter og en desuperheater. Gitteret modstand-varme er en elektrisk modstand varmelegeme, der giver kompressoren et ekstra skub på især kolde dage når det der arbejdes kraftigt. En desuperheater er det væsentlige en anden kompressor ligger inden for kompressoren kabinet, der er tilsluttet en elektrisk hot-vandvarmer og er i stand til at levere op til 60 - procent af et hjems varmt vand varme. Styreenheden, der bruges til at indstille temperaturen og system overvågning enhed også er monteret på kompressoren kabinet.

Den eksterne del af systemet er loop konfiguration. Løkke konfigurationer er normalt bygget af high-density polyethylen rør og er konfigureret enten i et åbent loop eller et lukket kredsløb. Open loop systemer så vandet kan være konstant cyklede ind og ud af et system fra en brønd, mens lukket loop systemer ikke cirkulere vandet. Den primære fordel ved lukkede kredsløb systemer er, at de kan installeres vandret, hvilket betyder, at rørene er begravet omkring fem fod under jorden og ind i huset gennem fundamentet.

Gør det selv-

Geotermiske systemer kræver dyre stykker af udstyr og en hel del arbejde at installere. Selv om selve systemet er teoretisk set simple, kræver installation af systemet en stærk viden om el-arbejde, tømrerarbejde og VVS. Installation kompliceres yderligere af faktum, at hver installation skal være tilpasset til webstedet og enhver bygning koder der kan anvende.

Komponenter af systemet kan købes separat, hvis du ønsker at designe en helt brugerdefineret system eller kits kan købes. For at få viden for at gøre installationen selv, skal du tage en certificering klasse. Ellers kunne du kører nogle alvorlige risici, forsøger at installere systemet selv. Den bedste fremgangsmåde er at undersøge mulighederne for geotermisk tilgængelige for dig og til derefter enten din egen flådefartøj og gøre installationen alene eller hyre en entreprenør til at arbejde sammen med dig.


© 2021 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com