DIY glidende hylde

October 27

DIY glidende hylde

En glidende hylde, også kaldt en udtrækningsbar hylde, er en hylde, der glider ud af et skab eller kabinet. Formålet med en glidende hylde er at gemme større ting i køkkener og garager, så du ikke behøver at bøje sig ned og søge gennem kabinet til at finde en gryde eller pot. Du kan installere en glidende hylde i et kabinet, der har to fast side stykker til at støtte den glidende hylde. Det er nemt at bygge og installere en glidende hylde i en allerede eksisterende køkken eller opbevaringsskab.

Instruktioner

•Measure afstanden mellem de to sider i skab eller skab hvor glidende hylden bliver installeret ved hjælp af målebåndet. Måle dybden af kabinettet. Skrive begge målinger ned og trække 1/2 tommer fra hver af målingerne.

•Stil krydsfiner ned flad, tegne en rektangulær hylde ved hjælp af blyant, lineal og målinger fra det forrige trin. Skære hylden med puslespillet og sandpapir Splinter ud. Lægge på hylden for nu.

•Separat glidende spor fra hinanden. Hvert glidende spor har to komponenter. Den base stykke er stykket af sporet, der er installeret i kabinettet og komponenten glidende er knyttet til hylden selv.

•Sæt niveau inde i kabinettet mod siderne til at bestemme hvor glidende hylden skal installeres. Holde den glidende hylde lav i kabinettet. Gøre mærker på siden af kabinettet ved hjælp af blyant til at angive, hvor den base komponent vil blive installeret.

•Line én base stykke op mod én side af kabinettet. Installere det ved hjælp af de skruer, der kommer med de glidende spor og skruetrækkeren. Gentag dette trin med modsat side og sekundær base stykke. Bruge plan for at sikre sporene er selv på væggen og i forhold til hinanden.

•Sæt krydsfiner hylde ind i kabinettet og line det op med de installerede base spor. Gøre mærker på hylden med blyant til at angive hvor de glidende komponenter skal installeres.

•Installer glidende spor på sider på hylden ved hjælp af skruer og en skruetrækker. Bruge mærkerne som vejledning. Placer hylden i en vinkel, når du tilslutter de glidende stykker med base sporene. Skubbe hylden i sporene, indtil den klikker. Trække hylde ind og ud for at sikre, at det er installeret korrekt.


© 2020 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com