DIY gøre falske paneler til skabslåger

January 19

DIY gøre falske paneler til skabslåger

Mange stilarter af moderne, billig kabinetter har flad døre uden paneler. Denne stil er egnet til nogle mennesker og nogle køkkener, men hvis du er interesseret i en mere traditionel udsmykning stil, du kan finde flad skabslåger utilfredsstillende. Dette problem er nemt og billigt fast med støbning af en hjem forbedring opmagasinere. Dette projekt kan være afsluttet i en weekend og kræver ikke nogen avanceret snedkeri færdigheder.

Instruktioner

•Tag døren eller døre fra kabinetterne. Brug en skruetrækker til at fjerne hængslerne fra dørene, så de vil ligge fladt på dit arbejdsoverflade. Husk skruer og hængsler i en baggie, så du kan bruge dem til at vedhæfte dørene senere.

•Rengør kabinettet døre med en affedtning renere og en klud. Tørre døre med et tørt håndklæde.

•Measure den af de skabslåger og formere bredde af 0,75. Dette er bredden på det rektangel, der skal du trække inde i de skabslåger. Måle højden af de skabslåger og multipliceres højden med 0,75. Dette er højden af det rektangel, der skal du trække på de skabslåger. Tegn et rektangel på hvert skab dør, der matcher disse målinger. Bruge en lineal og en T-square til at sikre, at de rektangler, du tegner på de skabslåger er firkantet med kanter af skabene. Denne rektanglet repræsenterer den udvendige kant af støbning rektanglet, som du vil fastklæbe på de skabslåger.

•Tilføj op samlede omkredsen af hver rektangel på hvert kabinet. Dette er det mindste beløb af støbning du skal købe. Du skal købe yderligere 10 procent på toppen af dette beløb til at rumme fejl.

•Purchase dekorative støbning fra din lokale hjem forbedring butik. Du kan vælge enhver støbning, som du kan lide, men resultaterne vil være mere realistisk, hvis støbning du vælger er ca 1 tomme bred eller mindre.

•Klippe støbning til at passe siderne af rektanglerne du trak på skabene. Bruge en sav og miter box til at skære kanterne af forme til 45-graders vinkler, så kanterne af støbning vil mødes til form perfekt rette vinkler i hjørnerne af hvert rektangel.

•Glue støbning ned på skabslåger, efter de rektangel guides du trak i trin 3. Vente på limen tørre ifølge producentens anvisninger.

•Nail hver støbning på plads med to små søm--en på toppen af støbning og en nederst. Vælg negle længe nok til kun synke gennem støbning og halvvejs ned i dine skabslåger. Bruge en undersænker drive søm hovedet til støbning.

•Applicer træ fyldstof til støbning hvor søm hovedet var sunket i støbning og eventuelle ujævnheder i støbning leddene. Afvente den træ fyldstof til tørre, så sand det med bøde-grade sandpapir.

•Paint de skabslåger. Dette trin er vigtigt for at skabe udseendet af faux paneler. Vælg en maling, der vil holde sig til det materiale, de skabslåger er lavet fra. Dette kan kræve du til let sand skabslåger for at udvikle "tand," en ru overflade, som maling kan klamre sig til. Vente på skabslåger tørre efter anvisningerne på maling kan, derefter vedhæfte skabslåger ved hjælp af de gamle hængsler, du gemte i trin 1.

Tips & advarsler

  • Vælg en type af lim, der vil arbejde for træ og materialer din kabinetter er lavet af. Træ limen vil arbejde for træ skabslåger. Skabslåger fremstillet af syntetiske materialer, tjekke din hardware butik for lim, der er kompatible med træ og syntetiske materialer.

© 2019 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com