DIY granit flise Undermount køkkenvask

February 9

DIY granit flise Undermount køkkenvask

Installere en undermount køkkenvask i din granit bordplade kan være en god måde at opgradere dit køkken eller bad. Installationen tager nogle arbejdskraft samt nogle planer om at få ønskede resultater.

Picking din vask

Den første ting du skal tænke over er picking din vask. Mens rustfrit stål køkkenvaske er typisk de nemmeste at installere, er der mange valgmuligheder. Du bliver nødt til at tage hensyn til design og rum, som du bruger det i.

Korrekte måltagning

Som i enhver DIY projekt er og sørg for, at du tage nøjagtige målinger det første skridt mod succes eller fiasko. Beslutte, hvor du markedsføring vasken på forhånd, så du kan måle ud området, og sørg for, at der ikke har nogen problemer med placering, f.eks. et hjørne.

Gøre Cut ud glat

Sørg for, at det område, du skære for vasken er glattet ud med en vinkelsliber, så at du har ingen skarpe kanter. Sørg for, at hvis du bruger granit fliser, flise er skåret med en flise fræser, som er velholdt at undgå kanter og få perfekte placering af vasken. Hvis du opskæring i en granit slab, Sørg for at du også male dine kanter, når du er færdig skære hul.

Søge hjælp

Der vil være klip med vasken til at hjælpe med installationen, men du skal også finde en anden person til at hjælpe. Har den anden person under vasken holde den i position, mens du overholde undersiden af tælleren og klip det på plads. Du skal også sætte et segl rundt i kanten for at sikre, at det er vandtæt.

Advarsler

Når ved hjælp af elværktøj og skære i materialet, er det altid klogt at bære beskyttelsesbriller. Når der beskæftiger sig med slibning granit, bør du også bære handsker for at undgå små skår af granit, der kan flyver rundt.

Granit er et meget hårdt materiale at arbejde med, kan du overveje at hyre en professionel.

Sørg for at alle værktøjer er i god stand og ren før du tænder dem.

Hvis du har adgang til yderligere granit flise, købe det hvis du laver en fejl og har brug at erstatte en flise.


© 2020 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com